Ligakupa: Bármi lehetett volna; észnél kell maradnunk - Moniz

Vágólapra másolva!
2013.04.24. 19:56
Ricardo Moniz, a Ferencváros vezetőedzője a Videoton ellen 5–1-re megnyert Ligakupa-döntő után úgy nyilatkozott, két jó csapat küzdelme volt a finálé, és bármi megtörténhetett volna a találkozón. A szakember kiemelte, nem feledkezhetnek meg magukról, mivel tovább kell harcolniuk az Európa-liga-szereplést érő helyért a bajnokságban.

„Fantasztikus érzés egy ilyen nagyszerű csapat ellen győzni. Nagyon messziről indultunk, mivel messze voltunk az Európa-liga-szereplést érő helytől, ami a célunk. Nagyon kicsi a különbség a vereségek és a győzelmek között, apró momentumokon múlik a siker és a kudarc. A mai meccs is ilyen volt, hiszen bármi megtörténhetett volna. Élvezni kell ezt a napot, de nagyon fontos, hogy észnél legyünk, mivel a vasárnapi meccs is nagyon fontos. Egy döntőben nagyon fontos, hogy melyik csapat teszi jobban oda magát. Mindkét csapat a támadófocira esküszik, mindkettő támadószellemben játszik. Ma nekünk sikerült jobban, de két jó csapat találkozója volt a mai" – nyilatkozta Ricardo Moniz a Sport Tv-nek a lefújást követően.Ricardo Moniz a Sport Tv-nek a lefújást követően.

„Nagy különbségű győzelem kerekedett ki a mérkőzésből, nem erre számítottunk. A helyzetkihasználásunk elég jó volt, így sikerült öt gólt szereznünk. Jó érzés, de még az útnak az elején vagyunk. Remélem, ez még csak a kezdet. Biztos lesz ünneplés, de azt tudni kell, ez a győzelem nem ér Európa-liga-szereplést, az első háromban kell végeznünk" – nyilatkozta Józsi György a Sport Tv kamerája előtt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik