nemzetisport.hu 2019.06.24 17:51 Frissítve: 2019.06.26 13:08

FTC: Dvalira fontos szerep hárulhat a Ludogorec ellen

A 24 éves grúz válogatott védő, Lasa Dvali fél évvel ezelőtt érkezett a Ferencvároshoz, így most első alkalommal vehet részt nyári edzőtáborban – igaz, csapattársai jelentős része már korábban is részt vett egy 12 napos összetartáson. Lasa Dvali elárulta, a zöld-fehérek BL-selejtezős ellenfeléül sorsolt Ludogorec játékosait ismeri, így külön szerepet kaphat az ellenük való felkészülés során.

 

Dvali első nyári edzőtáborába utazott FTC-játékosként (Fotó: fradi.hu)

 

A Ferencváros június 10-én utazott el első nyári edzőtáborába az ausztriai Bad Radkersburgba, ahonnan 12 napot követően csak rövid időre tért haza a keret, s hétfőn már újra Ausztria felé tartott a zöld-fehérek küldöttsége.

Ennek már tagja volt a grúz Lasa Dvali is, aki a télen érkezett a klubhoz, és az első nyári edzőtábort válogatottbeli kötelezettségei miatt hagyta ki.

„A válogatott Eb-selejtezői miatt nem tudtam részt venni az első edzőtáborban, de a többiek mondták, hogy mindennap komoly munka folyt. A terhelés nálam sem hiányzott, mert én a válogatottban hajtottam azért, hogy minél jobb formába lendüljek” – mondta a 14-szeres grúz válogatott védő klubja hivatalos honlapján.

„Várom a kemény edzéseket, mert készen kell állnunk az előttünk lévő kemény idényre. A Ludogorec elleni BL-összecsapás lesz az első fontos lépés, nagyot fogunk küzdeni a továbbjutásért. Nem játszottam még ellenük, de tudom, hogy jó minőséget képviselnek. Több játékosukat is jól ismerem, ezt megpróbáljuk a javunkra fordítani” – fogalmazott Dvali.

2021.09.18 20:43:00

Labdarúgó NB I DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. Most mondhatnám, reménykedjünk, hogy rendbe jön.

2021.09.18 20:43:00

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. Hűség, alázat, szorgalom, a csapatérdek mindenek előtt, ezek nem csak üres szavak egy közösség életében.

2021.09.19 09:35:33

Labdarúgó NB I VAJDA GYÖRGY (összefoglaló)

Könnyed győzelmet aratott a Hatvan ellen a Ferencváros, Gavrics, Loncar és Gera Zalán is betalált.