DVTK: távozik a klubtól a 28 éves védő – hivatalos

Vágólapra másolva!
2016.05.12. 15:22
Szerződése lejártát követően távozik Diósgyőrből Kovács Gábor, a DVTK rutinos középső védője – adta hírül a klub hivatalos honlapja.

A 28 éves játékos 2015 februárjában érkezett a DVTK-hoz, a Diósgyőrben töltött másfél szezon alatt 18 első osztályú mérkőzésen öltötte magára az együttes mezét.

A dvtk.eu-n korábban az is hivatalossá vált, hogy a nemrégiben a magyar állampolgárságot megkapó Grumics Miroszlav is távozik. A játékos 2014 februárjában érkezett a DVTK-hoz, és a két és fél szezon alatt a támadósorban, a középpályán, a védelemben és a kapuban is megfordult. Ötvenhárom első osztályú mérkőzésen kilenc gólt szerzett a csapatban.Úgy tudjuk, az NB II-ben listavezető Gyirmót érdeklődik iránta.

A klubbal kapcsolatos további hír, hogy kiírták a Diósgyőri Stadion közbeszerzési eljárását. A boon.hu beszámolója szerint a tervezett megvalósítási időtartama 14-15 hónap, ezen belül az MVSC fejlesztése 5 hónapig tart. A DVTK a stadionban – a kivitelezővel történő egyeztetés függvényében – várhatóan szeptember végéig játszhat, míg a 2017-es tavaszi és őszi idényt az MVSC-pályán játssza.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DVTK-NÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: Szabó II Balázs
Kiszemeltek: Ezequiel Calvente Criado (spanyol, Békéscsaba), Futács Márkó (Mersin Idman Yurdu – Törökország), Makrai Gábor (Puskás AFC, legutóbb kölcsönben Csákvár), Spandler Csaba (Puskás AFC, legutóbb kölcsönben Csákvár)
Távozók: Grumics Miroszlav (szerb-magyar, lejár a szerződése, Gyirmót?) Kovács Gábor (lejár a szerződése, Paks?)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Novothny Soma (SSC Napoli
– Olaszország, ?)
Távozhatnak/
érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik