MLSZ: 2048-ig eltiltották a bírót megütő futballistát

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2023.11.10. 13:49
null
Bognár Pál (balra, takarásban) nem rég még azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a fia helyére állt be a megyei harmadosztályú bajnokin – azóta 25 évre eltiltották (Fotó:<a href="facebook.com/bacsborsodi.sportkor" target="_blank">facebook.com/bacsborsodi.sportkor</a>)
Nem mindennapi, 25 éves, 2048-ig szóló eltiltást kapott a Bács-Kiskun vármegyei Bácsborsód SK kapusa, akit a Katymári FC elleni, október 21-i, félbeszakadt bajnoki meccsen állított ki Fehérvári Patrik játékvezető.

 

„25 év eltiltás minden labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől (2023.10.21.–2048.10.21.)” – szerepel a Bács-Kiskun Vármegyei Fegyelmi bizottságszerdán kiadott határozatábana megyei III. osztályban szereplő Bácsborsód SK 46 éves játékosa, Bognár Pál neve mellett.

Bognár Pált október 21-én,a Katymári FC elleni, idegenbeli bajnoki77. percében állították ki, amely után a Bácsborsód SK 1–0-s vezetésénél félbe is szakadt a meccs. A három pontot, 3–0-s végeredménnyel a Katymári FC-nek ítélte a fegyelmi bizottság.

A mérkőzésen kapusként szereplő, de egyébként a mezőnyben játszó Bognár aSportálnakelismerte, egy vitatott eset után megütötte Fehérvári Patrik játékvezetőt, aki rendőrt is hívott, majd a kórházban látleletet vetetett nyolc napon belül gyógyuló sérüléséről, amit csatolt a játékvezetői jelentéséhez – ennek lett az eredménye a 25 éves eltiltás.

Érdekesség, hogy Bognár Pál egy héttel korábban, október 14-én még azzal került ki a Bácsborsód SKFacebook-oldalára, hogy 19 éves fia, Bognár Barnabás helyére lépett pályára a Tataháza SE ellen 9–0-ra megnyert mérkőzésen. Alighanem ez volt az utolsó bajnoki, amin a fia helyére állhatott be, ugyanis mire a 25 éves eltiltás letelik, már 71 éves lesz.

Mint ismeretes, ebben az évben, még a tavaszi szezonban a játékvezető bántalmazásáért az NB III-as BKV Előre középpályása, Busai Attila kapott többéves eltiltást a Kisvárda II elleni mérkőzés után, de ő nem 25 évet kapott, megúszta hattal…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik