Jótékony célra tervezett pólót Heather Mitts

Vágólapra másolva!
2014.06.18. 08:06
Heather Mitts imádnivaló pólót tervezett a Jillian Loyden Alapítvány számára, ráadásul ki más is lehetne alkalmasabb modell a végeredmény...

Heather Mitts imádnivaló pólót tervezett a Jillian Loyden Alapítvány számára, ráadásul ki más is lehetne alkalmasabb modell a végeredmény bemutatására, mint ő maga? Az alapítványt az amerikai válogatott kapusa, Loyden hívta életre, hogy segítségével bátoríthasson és segíthessen olyan gyermekeket, akiknek a mindennapok során olyan akadályokkal kell megküzdeniük, mint a (fizikai vagy lelki) családon belüli erőszak. A nemes ügy érdekében lendült hét akcióba Mitts is: a póló eladásából származó bevétel az alapítványt támogatja. Heather Mitts imádnivaló pólót tervezett a Jillian Loyden Alapítvány számára, ráadásul ki más is lehetne alkalmasabb modell a végeredmény bemutatására, mint ő maga? Az alapítványt az amerikai válogatott kapusa, Loyden hívta életre, hogy segítségével bátoríthasson és segíthessen olyan gyermekeket, akiknek a mindennapok során olyan akadályokkal kell megküzdeniük, mint a (fizikai vagy lelki) családon belüli erőszak. A nemes ügy érdekében lendült hét akcióba Mitts is: a póló eladásából származó bevétel az alapítványt támogatja.

Az alapítvány tavaly rendezte meg először a Break The Silence (azaz: Törd meg a csendet!) gálát, amely a szervezet tevékenységére hívta fel a figyelmet. Íme, egy kis összefoglaló az eseményről.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik