Női kosárlabda: edzőt vált a DVTK a vasárnapi vereség után

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2021.11.22. 23:18
null
Völgyi Péter áll a csapat élére (Fotó: Kozma István/Észak-Magyarország)
A Vasastól elszenvedett bajnoki vereséget követően megvált Földi Attila vezetőedzőtől a Diósgyőr női kosárlabdacsapata. Az együttest ideiglenesen Völgyi Péter sportszakmai igazgató irányítja.

A Vasas vasárnap 60–59-re győzött Miskolcon, a DVTK ezzel négy győzelme mellett negyedik vereségét szenvedte el, amit követően a klub vezetősége a váltás mellett döntött.

„Nagyon nehéz időszak előtt áll a csapat, ugyanis a bajnokságban az Euroligában szereplő két együttes ellen kell pályára lépnünk, ezen a hétvégén Szekszárdon, a jövő héten a Sopront fogadva, és ezek mellett hét közben Európa-kupa-találkozók várnak ránk, most csütörtökön, Oroszországban, a Nika ellen, a jövő héten itthon a török Orman csapatával szemben. Ezek miatt született az a döntés, hogy ideiglenesen én irányítom a csapatot, de remélem, hogy rövid időn belül megtaláljuk a megoldást, azt a szakembert, aki átveszi az együttes irányítását” – idézi a boon.hu Völgyi Pétert, aki tavaly ősszel Földi koronavírus-betegsége alatt már irányította ideiglenesen az együttest.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik