Videó: „Még soha nem próbáltam élesben” – csodagólt lőtt a norvég kézis

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.17. 19:39
Nem mindennapi hetesgólt lőtt a norvég másodosztályú női kézilabda-bajnokságban szereplő Aker Topphandball játékosa, Martine Welfler a Follo elleni bajnokin. A felvétel azóta nagy népszerűségre tett szert a közösségi médiában is.  

„Nem én vagyok az első számú heteslövő a csapatban, de ezúttal megengedték nekem, hogy odaálljak és kipróbáljak valami különlegeset, mivel már magabiztosan vezettünk. Nagyon izgatott voltam, mert még soha nem próbáltam élesben" – mondta Welfler a norvég Tv2-nek. „Nem én vagyok az első számú heteslövő a csapatban, de ezúttal megengedték nekem, hogy odaálljak és kipróbáljak valami különlegeset, mivel már magabiztosan vezettünk. Nagyon izgatott voltam, mert még soha nem próbáltam élesben" – mondta Welfler a norvég Tv2-nek.

A 25 éves norvég játékos különleges, fordulásos hetese eredményesnek bizonyult, csapata pedig 12 góllal, 38–26-ra nyert a bajnokin.

Welfler a norvég strandkézi-válogatottal világbajnoki bronzérmes még 2014-ből, egyértelmű, hogy a homokon bemutatott fordulásos lövések segítettek neki a teremben is a helyes kivitelezésben. Érdekesség, hogy még nem biztos a pályafutása folytatásban, persze más lenne a helyzet, ha sikerülne kiharcolniuk a feljutást. Az Aker jelenleg az ötödik a másodosztályban, de csak három ponttal van lemaradva a második helyezettől. Azt is kijelentette, hogy még egyszer nem láthatják tőle ezt mozdulatot, igyekszik majd valami újjal előrukkolni.

embed_kod= |
nso_uj_cikk_embed
Embed kód:
mceBlockPasteEnd

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik