Női kézi: újabb kulcsjátékosával hosszabbított a Győri ETO

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.12.22. 10:25
null
Nze Minko egyre inkább magára talált Győrben (Fotó: Szabó Miklós)
A Győri ETO női kézilabdacsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy két évvel meghosszabbította a friss Európa-bajnoki ezüstérmes francia irányítója, Estelle Nze Minko szerződését. 

„Győrben mindig arra törekszünk, hogy ütőképes, a legnagyobb célok elérésére képes kerettel tudjunk dolgozni. Estelle eddig is nagy erőssége volt klubunknak, éppen ezért örülök, hogy sikerült megegyeznünk a folytatásról. Győri időszakában folyamatos fejlődést produkált, mára a csapat egyik gólfelelősévé, kulcsjátékosává vált. Teljesítménye és kvalitásai alapján egyértelmű volt, hogy szerződéshosszabbítást kínálunk neki. Örömteli, hogy a következő két szezonban továbbra is zöld-fehérben szerepel” – kommentálta a hosszabbítást Bartha Csaba, Győri ETO elnöke.

„Nagyon jól érzem magam Győrben, igazán fantasztikus és professzionális az a közeg, ami a csapatban és a klubban körbevesz. Nem kellett sokat gondolkodnom, hamar sikerült megegyeznünk a hosszabbításról. Örülök, hogy a következő két évben továbbra is a Győri Audi ETO KC csapatában szerepelhetek, és biztos vagyok benne, hogy a legmagasabb célokért küzdünk majd. Ahogy idén, úgy a jövőben is minden trófeát be szeretnék gyűjteni közösen a csapattársaimmal” – mondta Estelle Nze Minko.

Nze Minko a 2019–2020-as idény elején csatlakozott az ETO-hoz. A 29 éves irányító egyre inkább magára talált új csapatában, a most futó szezonban már egyértelműen kulcsembernek számít. Eddig 25 bajnoki meccsen szerepelt a győriekkel és 124 gólt szerzett. A Bajnokok Ligájában 20 meccsen lépett pályára a kisalföldi klubban, és 84 gólt szerzett. A Dániában rendezett Európa-bajnokságon ezüstérmes lett a francia válogatottal, és megválasztották a torna legértékesebb játékosának (MVP).

Korábban Veronica KristiansenésFodor Csengehosszabbított a klubbal, amely bejelentetteHáfra Noémi és Schatzl Nadinenyári érkezését is, miközbenAmanda Kurtovicaz idény végéig kölcsönbe távozott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik