Női kézi: Kurtovic távozik Győrből, igaz, csak kölcsönbe

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2020.11.24. 10:15
null
Amanda Kurtovic átmenetileg távozott Győrből (Fotó: Török Attila)
Közös megegyezéssel azonnali hatállyal távozott a Győri ETO női kézilabdacsapatától Amanda Kurtovic, aki az idény hátralévő részét másik együttesnél tölti kölcsönben – adta hírül a Bajnokok Ligájában címvédő klub a hivatalos honlapján.

A 29 éves norvég jobbátlövő a Buducsnoszt elleni BL-mérkőzés után (34–29) után – amelyen három gólt lőtt – hagyta el a klubot, és az idény hátralévő részét egy meg nem nevezett, nem BL-résztvevő alakulatnál tölti kölcsönben.

Az ETO közleménye hangsúlyozza, a kölcsönadás csak erre az évadra szól, a játékos 2022. június 30-ig szóló szerződése érvényben marad.

„Nem beszélhetek a megállapodás részleteiről – idézi a norvég TV 2 Kurtovicot, akinek még nincs meg az új csapata. – Nem tudom még, hol játszom majd a következő hat hónapban. Most jólesik hazajönni és pihenni picit. A legfontosabb, hogy a családdal és a barátokkal közösen megünnepeljük a karácsonyt. Nyugodtan tekintek a jövőre.”

A norvég válogatott tagjaként kétszeres világbajnok, valamint egyszeres olimpiai bajnok és Európa-bajnok Kurtovic 2019 nyarán igazolt Győrbe.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik