Női kézi: Amikor fájdalmaim vannak, az Eb-bronzra gondolok - Böhn

Vágólapra másolva!
2013.02.08. 17:08
A leukémiával diagnosztizált Karl Erik Böhn az első, hét napig tartó kemoterápiás kezelésén vesz részt Oslóban, ahol meglátogatta közeli barátja, Tom Reidar Haraldsen (a Győri ETO-ban szereplő Katrine Lunde volt férje). A magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya elmondta, hogy amikor a kezelés során fájdalmai vannak, a decemberben megnyert Eb-bronzra gondol.

„Persze túloztam, de tényleg úgy gondolom, hogy talán már nem is élnék, ha nem lett volna mellettem Tom Reidar. Ő és Andreas (Andreas Smeby, a válogatott videoelemzője – a szerk.) sokat segített a mindennapi dolgokban, amiért hálás vagyok"– idézi Böhnt a norvég Se og Hör magazin.

„Kedves Karl Eriktől, amit mond, de ez nem az én érdemem. A kórházi dolgozóké az érdem, míg a harcot neki kell megvívnia. Mi legfeljebb csak támogatni tudjuk benne" – reagált Tom Reidar Haraldsen, aki Magyarországról utazott vissza Norvégiába.

„Amikor a kezelés során a legnagyobb fájdalmaim vannak, az Eb-bronzra gondolok, ami segít túllendülni ezeken a pillanatokon. Sok üzenetet és bátorítást kapok a magyar lányoktól" – tette hozzá a magyar kapitány.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik