Férfi kézilabda: Nagy László elmondta, nem volt ittas

Vágólapra másolva!
2017.09.14. 12:26
Mint korábban megírtuk, közúti ellenőrzésen csekély mennyiségű alkoholt mutatott ki a szonda Nagy Lászlónál, de a klasszis kézilabdázó az Echo Tv-nek elmondta, nem volt ittas.

A korábbi lapértesülésre, hogy Nagy László válogatott kézilabdázónál igen kis mennyiségű alkoholt mutatott ki az őt ellenőrző rendőrök szondája, szerdán nem kívánt reagálni a veszprémi játékos. Csütörtökön azonban az Echo Tv-nek elmondta, mi is történt valójában, és a riport felvételénél ott volt a Nemzeti Sport is.

„Bajnoki meccset játszottunk és nyertünk kedden Orosházán, és a mérkőzés után a buszunk indulásakor ittam néhány korty sört – mondta a háromszoros világválogatott jobbátlövő. – A csapattal visszatértem Veszprémbe, ahonnan egyik csapattársammal jöttem Budapestre, hiszen itt lakom. Legalább négy-öt óra eltelt a sör elfogyasztása óta, amikor a lakásunk közelében átültem a kocsimba. Ezután megállítottak a rendőrök. Korábban is többször volt közúti ellenőrzésem, sosem volt gond. A szonda most kimutatta a minimális alkoholmennyiséget, de nyilván nem voltam ittas és semmilyen galibát vagy kárt nem okoztam. A rendőrök ugyanúgy jártak el, mint bárki mással. Nem is gondoltam, hogy több mint négy óra alatt a néhány korty sör nem ürül ki a szervezetemből. A szabálysértést elismertem, a pénzbírság jogosságát sem vitatom. Persze levonom a történtekből a szükséges tanulságot.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik