Női kézi: montenegrói irányítót szerződtet az FTC

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2021.08.16. 15:55
null
Itana Grbic (középen) szerződése felbontását kérte a Buducsnoszt Podgoricával (Fotó: zrkb.me)
A montenegrói válogatott Itana Grbic a bajnoki címvédő Ferencváros női kézilabdacsapatához igazol – közölte a Magyar Távirati Iroda. 

 

A Buducsnoszt Podgorica hétfőn a honlapján jelentette be, hogy – mivel az előző idényre szóló szerződésből származó kötelezettségek egy részét nem fizették ki – a 24 éves Itana Grbic a megállapodása felbontását kérte. Bár marasztalták a játékost, nem tudtak megállapodni vele, így felbontották a szerződését, és a posztjára máris leigazolták az ugyancsak montenegrói válogatott Matea Pletikosicot.

"Annak ellenére, hogy nem értjük a döntését kevesebb mint egy hónappal a Bajnokok Ligája új szezonja előtt, a ZRK Buducnost sok sikert kíván Itana Grbicnek Budapesten, az FTC mezében" -– áll a Buducsnoszt honlapján.

A Ferencvárosnak az egyaránt a tokiói olimpián megsérült Kovacsics Anikó és Szucsánszki Zita vállproblémája miatt volt szüksége új irányítóra.

A Nemzeti Sport Online megkeresésére a Ferencváros csak annyival kommentálta a hírt, hogy átigazolási hírekkel kapcsolatban továbbra is csak saját honlapjukon közölnek információkat.

(MTI)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik