Osztrák hokiliga: játék nélkül nyert a Volán

D. SZ.D. SZ.
Vágólapra másolva!
2022.02.14. 10:14
null
A Fehérvár 5–0-s megállapított eredménnyel győzött
Nem tudott kiállni a Bolzano a vasárnapi meccsre, az ICEHL megvizsgálta a helyzetet, és úgy ítélt: nem engedélyezik a halasztást, a Fehérvár 5–0-s megállapított eredménnyel nyert.

 

Legszívesebben elfelejtené az elmúlt hetet a Hydro Fehérvár AV19: négy idegenbeli mérkőzésen szerepelt hat nap leforgása alatt, mind a négyen alulmaradt, csütörtökön és pénteken is kikapott a Graz 99erstől. Kevin Constantine vezetőedző leginkább amiatt aggódhat, hogy csapata vendégként az elmúlt tíz összecsapásából csak kettőt nyert meg. Ám ahogy már megszokhattuk tőle, ezúttal is higgadtan és optimistán értékelte a hullámvölgybe kerülő klub helyzetét.

„Kilenc nap alatt hat mérkőzést játszottunk – összegzett Constantine a pénteki, Graz elleni vereség után. – A csapat legközelebb pénteken lép jégre, a játékosoknak most legfőképp pihenésre van szüksége, kicsit feltöltődni, majd megkezdjük a felkészülést az alapszakasz még hátralévő mérkőzéseire. Nyilván szerettünk volna az utóbbi meccseken jó eredményt elérni, de ilyen feszített tempó mellett annak is örülünk, hogy egy játékosunk sem szenvedett súlyosabb sérülést.”

Az egyhetes pihenő a dél-tiroli Bolzanónak köszönhető, amely pénteken közölte, egészségügyi okokból nem tud kiállni a Klagenfurt ellen, de vasárnap sem tud ott lenni a székesfehérvári Ifjabb Ocskay Gábor Jégcsarnokban. Az osztrák bázisú liga megvizsgálta a helyzetét, és nem találta indokoltnak a halasztási kérelmet, így a KAC és a Fehérvár is egy-egy 5–0-s győzelemmel gazdagodott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik