PSG: Messi visszatérhet nevelőklubjába – sajtóhír

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2023.02.27. 18:26
null
Lionel Messi jövője továbbra is kérdéses (Fotó: Getty Images)
Tovább folytatódnak a találgatások, hol folytatja pályafutását Lionel Messi, akinek 2023 nyarán lejár a szerződése a francia labdarúgó-bajnokságban szereplő Paris Saint-Germainnél. Korábban megírtuk, hogy Xavi az FC Barcelonához, Phil Neville az MLS-ben szereplő Inter Miamihoz csábítaná az argentin klasszist. A legújabb hírek szerint a versenybe beszáll Messi nevelőklubja, az argentin Newell's Old Boys is.

Az As írja, hogy egész Argentína – különösen a Newell's Old Boys szurkolói – arról álmodoznak, hogy Lionel Messi hazatér. A hírek szerint kulcsfontosságú lehet az, hogy az argentin támadó nyáron részt vesz egy jótékonysági mérkőzésen a Newell's stadionjában, az Estadio Marcelo Bielsában. A 35 éves vb-győztes játékos az argentin klub legendája, Maxi Rodríguez búcsúmeccsén lépne pályára.

Ez a mérkőzés ideális alkalom lenne arra, hogy a Newell's megbeszélje a részleteket Messivel. A találkozót június 16-ra tervezik, amikor az európai bajnokságok már véget érnek.

Az elmúlt hónapokban Lionel Messi barátai is megszólaltak a támadó esetleges hazatéréséről.

„ Leo komolyan fontolgatja, hogy a Newell's-ben játsszon” – mondta Sergio Agüero. Rodríguez azonban óvatosságra int: „Agüero az Agüero. Nem tud csendben maradni. Nehéz erről beszélni, mert azonnal pletykákat generál. Türelmesek vagyunk és meglátjuk, mi történik.”

A hétszeres aranylabdás Messi profi pályafutása során csak egyszer, 2009 novemberében az Argentína–Brazília selejtezőn lépett hivatalos mérkőzésen pályára Rosarióban. A hírek szerint Messi a szavát adta, hogy a PSG-ben folytatja, azonban a szerződéshosszabbítással kapcsolatos tárgyalások még mindig tartanak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik