Eb 2016: Darijo Srna este visszatér a horvát válogatotthoz

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2016.06.14. 18:49
Darijo Srna az édesapja hétfői temetése után, kedd este visszatér a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon szereplő horvát válogatotthoz.

Ante Cacic szövetségi kapitány kedden elmondta, számít a 34 éves jobbhátvéd játékára a pénteki, Csehország elleni mérkőzésen a D-csoport második fordulójában.Ante Cacic szövetségi kapitány kedden elmondta, számít a 34 éves jobbhátvéd játékára a pénteki, Csehország elleni mérkőzésen a D-csoport második fordulójában.

„Darijo tudta, hogy az apja súlyos beteg, de egy halálesetre soha nem lehet felkészülni. Egy biztos: hamarosan visszatér hozzánk, és a lehető legjobb formáját hozza pénteken” – nyilatkozta az edző a csapatkapitányról a horvátok deauville-i bázisán.

Srna végigjátszotta a Törökország ellen 1–0-ra megnyert vasárnapi találkozót, amely után megtudta, hogy a meccs ideje alatt elhunyt az édesapja, ezért hétfőn hazautazott a temetésére.

„Az összes csoportmérkőzésünk közül a csehek ellenitől tartok a leginkább. Rendkívül tisztelem őket, és pengeélesnek kell lennünk ellenük, mert a továbbjutásunk forog kockán. Három nap van hátra, ezalatt fel kell készülnünk a gyors iramú játékra, és talán nem válna hátrányunkra, ha néhány helyen változtatnánk a kezdőcsapatunkon. A játékunk Luka Modricra épül, akit frissen kell tartanunk a torna hátralévő részére, de úgy néz ki, jó fizikai és mentális állapotban van” – mondta Ante Cacic.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik