Vb 2022: „Látok esélyt arra, hogy Marokkó megverje a portugálokat”

Vágólapra másolva!
2022.12.08. 09:44
Kiss Alexandra szerint a regeneráció nagyon fontos a vízilabdában, ő pedig feltöltődésként előszeretettel nézi a labdarúgó-vb mérkőzéseit. Az Eger Magyar Kupa-győztes, válogatott kapusa arra is vállalkozott az NSO Tv kedvéért, hogy megtippelje a negyeddöntős párharcok nyerteseit. 

Azok közé tartozik, akik látnak esélyt arra, hogy a vb meglepetéscsapata, Marokkó tovább menetel, és a spanyolok után legyőzi a portugálokat is.

„A tavalyi Magyar Kupa-győzelmünket alapul véve, mi is kiscsapatként jöttünk a négyes döntőbe, aztán hazavittük a kupát. Ezért azt gondolom, ha jó sorozatba kerül egy csapat, azt tovább tudja vinni, s emiatt látok esélyt arra, hogy Marokkó meg tudja verni az erős portugál válogatottat” – mondta Kiss Alexandra, a Tigra-ZF-Eger válogatott kapusa.

Videónkban természetesen a többi negyeddöntő végkimenetét is megtippeli, például a francia–angol meccs szerinte tizenegyessekkel dől el. Emellett azt is elárulja, melyik volt számára eddig a legizgalmasabb mérkőzés a világbajnokságon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik