A katari futball-vb nyolcaddöntőjében: Anglia–Szenegál, Hollandia–Egyesült Államok; az észtek ellen játszik a magyar válogatott

B. P.B. P.
Vágólapra másolva!
2022.11.29. 23:39
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:

Kilenc oldalon a katari vb-ről: az A- és a B-csoportból Hollandia, Szenegál, Anglia és az Egyesült Államok jutott a 16 közé. Az NB I-et egyedül képviselő tunéziai Aissa Laidouni nagyon készül a szerdai, franciák elleni csoportmérkőzésre. Az NS újságíróinak osztályzatai alapján összeállítottuk a csoportkör második fordulójának válogatottját. Annyit elárulunk, hogy a legjobb „érdemjegyet” egy portugál játékos kapta.
Kilenc oldalon a katari vb-ről
: az A- és a B-csoportból Hollandia, Szenegál, Anglia és az Egyesült Államok jutott a 16 közé. Az NB I-et egyedül képviselő tunéziai Aissa Laidouni nagyon készül a szerdai, franciák elleni csoportmérkőzésre. Az NS újságíróinak osztályzatai alapján összeállítottuk a csoportkör második fordulójának válogatottját. Annyit elárulunk, hogy a legjobb „érdemjegyet” egy portugál játékos kapta.

Csillag Péter újabb magyarral találkozott, egy békési punkkal, aki a katari curlingválogatott szövetségi kapitánya. Interjú Belleli Lajossal.

A japánok tisztaságmániája elért Kozármislenyig. Az NB II-es helyi futballcsapat játékosai utánozták ázsiai kollégáik öltözőtakarítását, s erre több más klubot is biztatnak.

A magyar labdarúgó-válogatott 2023-ban először március 23-án a Puskás Arénában lép pályára, a felkészülési találkozón Észtország lesz az ellenfél.

Három magyar férfi kézilabda-együttes is Európa-liga-csoportmeccset játszott, mindhárom kikapott, a Fradi drámai körülmények között veszített, egy másodperc hiányzott a döntetlenhez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik