Vb 2022: mindössze két argentin fért be – íme, olvasóink álomcsapata

Vágólapra másolva!
2022.12.20. 17:12
null
Théo Hernandez, Olivier Giroud és Kylian Mbappé is ott van olvasóink vb-álomcsapatában (Fotó: Getty Images)
A 2022-es katari labdarúgó-világbajnokság lezárultával megkérdeztük olvasóinkat, hogyan állítanák össze a torna álomcsapatát. Mutatjuk az eredményt! 


Szavazásunkon
posztonként öt játékosra voksolhattak olvasóink, ez alapján alakult ki az álomcsapat. A legtöbb szavazatot a világbajnok, a torna játékosának is megválasztott Lionel Messi kapta, őt követte nem sokkal a döntőben mesterhármast szerző, a torna aranycipőjét is elnyerő francia Kylian Mbappé. A harmadik legtöbb voksot a marokkói válogatott és a Paris Saint-Germain sztárja, Asraf Hakimi gyűjtötte be.

Messin kívül mindössze egy argentin játékos került be olvasóink kezdőcsapatába: Cristian Romero. A legszorosabb verseny Antoine Griezmann és Enzo Fernández között volt a vb legjobb bal oldali középpályásának posztján, végül a francia irányító valamivel több mint 300 szavazattal megelőzte a torna legjobb fiatal játékosának megválasztott Benfica-futballistát. A franciák közül négyen, a horvátok közül hárman kerültek be.

ÍME, OLVASÓINK VB-ÁLOMCSAPATA

Dominik Livakovic (Horvátország) – Asraf Hakimi (Marokkó), Cristian Romero (Argentína), Josko Gvardiol (Horvátország), Théo Hernandez (Franciaország) – Bruno Fernandes (Portugália), Luka Modric (Horvátország), Antoine Griezmann (Franciaország) – Lionel Messi (Argentína), Olivier Giroud (Franciaország), Kylian Mbappé (Franciaország)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik