Eb 2020: szerdától ismét lehet jegyet venni a budapesti meccsekre

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2021.05.31. 15:47
null
Csak karszalaggal lehet majd belépni a Puskás Arénába (Fotó: mlsz.hu)
Az UEFA további belépőket tett elérhetővé az Európa-bajnokság mérkőzéseire, így a budapesti találkozókra is. A magyar válogatott a csoportkörben Portugália és Franciaország ellen lép pályára a Puskás Arénában – közölte az UEFA-ra hivatkozva a Magyar Labdarúgó-szövetség a hivatalos oldalán.

„Június 2-án, szerdától ismét lehet jegyeket venni az Európa-bajnokságra. A jegyeket a jelentkezés sorrendjében értékesíti az UEFA” – írja az MLSZ.

„Június 4., pénteken azok a szurkolók kapnak lehetőséget belépők vásárlására, akik 2021 májusában visszaváltották jegyeiket. Azonban mivel csak korlátozott számban érhetők el a belépők, nem garantált, hogy minden igénylő jegyhez jut” – olvasható a közleményben.

„A budapesti találkozók mellett az Európa-bajnokság más mérkőzéseire is kaphatók lesznek még belépők, erről bővebben az UEFA oldalán olvasható információ.”

„A belépéshez az érvényes jegy mellett védettségi igazolványra is szükség van. Fontos, hogy a plasztikkártyát és a mobil applikáción bemutatott igazolásokat is elfogadják a szervezők, ezek meglétét azonban nem a stadionnál, a közvetlen belépés előtt ellenőrzik. A meccsekre kilátogató szurkolók a találkozókat megelőző nap reggelétől kezdődően három különböző ponton mutathatják be papírjaikat (a védettségi igazolás mellett érvényes személyi igazolványt vagy útlevelet kell felmutatni). Itt karszalagot kapnak, amellyel az adott mérkőzésen részt vehetnek” – hívta fel közleményében a figyelmet az MLSZ.

„Minden mérkőzésre különböző színű karszalaggal lehet belépni, tehát, aki több mérkőzésre is váltott jegyet, annak újra be kell mutatnia a védettségi igazolását. Nagyon fontos, hogy mindenki kizárólag a saját karszalagját veheti át” – hangsúlyozzák.

EURÓPA-BAJNOKSÁG
AZ F-CSOPORT (BUDAPEST, MÜNCHEN) PROGRAMJA
Június 15., kedd, 18.00
Budapest
Magyarország–Portugália
Június 15., kedd, 21.00
München
Franciaország–Németország
Június 19., szombat, 15.00
Budapest
Magyarország–Franciaország
Június 19., szombat, 18.00
München
Portugália–Németország
Június 23., szerda, 21.00
Budapest
Portugália–Franciaország
Június 23., szerda, 21.00
München
Németország–Magyarország
További csoportok, helyszínek, menetrend – EB-ADATBANK!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik