F1: Bele fogok őszülni ebbe az idénybe – Hamilton

Vágólapra másolva!
2021.04.03. 14:11
null
Hamilton bízik benne, hogy még sokat csatázhat Verstappennel és Bottasszal (Fotó: AFP)
A Formula–1-es Mercedes brit versenyzője, Lewis Hamilton nagyon izgatott a bajnoki címért várható csata miatt, de tart attól, hogy a Red Bull sokkal jobban is elléphet a küzdelemben.

 

 

17. BAHREINI NAGYDÍJ
MÁRCIUS 26., PÉNTEK
1. szabadedzés: 1. Verstappen 1:31.394
2. szabadedzés: 1. Verstappen 1:30.847
MÁRCIUS 27., SZOMBAT
3. szabadedzés: 1. Verstappen 1:30.577
Időmérő: 1. Verstappen 1:28.997
MÁRCIUS 28., VASÁRNAP
A verseny: 1. Hamilton, 2. Verstappen, 3. Bottas
A KÖVETKEZŐ FUTAMOK
Április 18., 15.00Emilia Romagna-i Nagydíj, Imola
Május 2., 16.00Portugál Nagydíj, Portimao
Május 9., 15.00Spanyol Nagydíj, Barcelona

Hiába aratott Lewis Hamilton győzelmet múlt vasárnap az F1-es nyitányon, az egész hétvégén leggyorsabbnak bizonyuló Red Bull utazhat favoritként a soron következő helyszínre, Imolába. Ugyanis míg az „ezüstnyilak” tartanak attól, hogy az olaszországi pályán található gyorsabb szakaszok nem fognak feküdni a W12-esnek, a „vörös bikák” úgy érzik, már Szahírban is az övék volt a legjobb csomag, így ha sikerül hibamentes versenyt futniuk, akkor nagyon jó helyzetben lehetnek a két hét múlva rendezendő Emilia Romagna-i Nagydíjon.

Bár a hétszeres világbajnok örül a kihívásnak, s élvezte a Max Verstappen elleni harcot, fél, hogy a Red Bull még jobban elléphet tőlük.

„Rendkívül izgatott vagyok, és nagyon örülök, hogy a rajongók is izgatottak a várható csata miatt, úgy hiszem, már jó ideje vágytak rá. Persze csak egy versenyen vagyunk túl, és nem tudhatjuk, mit tartogat jövő, miként alakul az idény. A Red Bull sokkal jobban is elléphet tőlünk ezzel a tempóval, de mindent meg fogunk tenni azért, hogy továbbra is harcba szállhassunk vele. Bízom benne, hogy még több ehhez hasonló csatánk lesz Maxszal és Valtterivel (Bottas). Hosszú út áll előttünk, 22 verseny van még hátra. Te jó ég! Bele fogok őszülni a végére!" – nyilatkozta a címvédő.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik