Ralf Schumacher versenyző és tanácsadó lehet a Spykernél

Vágólapra másolva!
2007.09.04. 22:23
A Bild szerint Vijay Mallya, a Spyker-istálló új, indiai tulajdonosa mentheti meg Ralf Schumacher karrierjét. A hírek szerint a német pilóta jövőre versenyző és tanácsadó lenne egyben az istállónál, legalább tízmillió eurót keresne.
Ralf Schumacher a Toyotát Spykerre válthatja
Ralf Schumacher a Toyotát Spykerre válthatja
Ralf Schumacher a Toyotát Spykerre válthatja
Ralf Schumacher a Toyotát Spykerre válthatja

Az ázsiai üzletember légitársasága, a Fly Kingfisher révén támogatja a német pilótát jelenleg foglalkoztató Toyotát, és többször beszélt már Ralfról, mint a barátjáról, márciusban megvendégelte a pilótát Indian Empress nevű, 95 méter hosszú jachtján. Schumacher helyét a pletykák szerint a szintén német Timo Glock veszi át a Toyotánál.

A hírek szerint Ralf jövőre versenyző és tanácsadó lenne egyben az istállónál, legalább tízmillió eurót keresne. Már csak az a kérdés, hogy ez esetben Mallya miről mond le: a szupertehetségnek tartott, az idén is a csapatnál versenyző Adrian Sutilról vagy arról, hogy indiai pilótát ültessen a másik autójába? A Spyker vezetősége még kedden cáfolta az információt.

A Forbes magazin legfrissebb listája szerint a világ 746. leggazdagabb embere Mallya, aki a csapat szervezése mellett az első Indiai Nagydíj létrehozásán is dolgozik. A hazája olimpiai szövetségével közösen megálmodott GP kapcsán a héten Új-Delhiben járt Hermann Tilke, az F1 pályaépítője, aki helyszínt keresett az először 2009-ben esedékes versenynek.

BŐVEBBEN A NEMZETI SPORT SZERDAI SZÁMÁBAN!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik