Videó: Schweinsteiger és Ivanovics egymással verseng

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.20. 09:12
A második gyermekük érkezését várja Ana Ivanovics és Bastian Schweinsteiger, akik fáradhatatlanul küzdenek egymás ellen.

Ana Ivanovics és Bastian Schweinsteiger 2014 óta alkot egy párt, 2016 nyarán házasodtak össze, első gyermekük tavaly márciusban született. A másodikra sem kell sokat várnia az egykori világelső szerb teniszezőnek és futballvilágbajnok férjének, hiszen csaknem egy hónapja jelentették be, hogy Ivanovics ismét várandós.

A kisded megszületéséig sem lazsálnak, sőt érdekes kihívásokkal teszik izgalmasabbá egymás életét. A sztárpáros versengését hivatalos Instagram-oldalukon lehet követni: eddig fallabdáztak, kosaraztak, futottak, plankeltek, szobabicikliztek és teniszeztek.

Round 2: #AnaVsBasti

77k Likes, 433 Comments - Bastian Schweinsteiger (@bastianschweinsteiger) on Instagram: "Round 2: #AnaVsBasti"



Aligha ér bárkit meglepetésként, hogy utóbbiban esélye sem volt a Chicago Fire középpályásának, aki azért a többi versenyszámban nem vallott szégyent, hat forduló után 3–3-ra állnak.

A rajongók érdeklődve várják, miben és mikor mérik össze legközelebb tudásukat.

The Final Round: #AnaVsBasti #WhatsNext

44.6k Likes, 284 Comments - Bastian Schweinsteiger (@bastianschweinsteiger) on Instagram: "The Final Round: #AnaVsBasti #WhatsNext"



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik