Sportrádió: Harsányi Levente reggeli műsorban tér vissza a rádiózáshoz

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2022.01.09. 16:38
null
Harsányi Levente reggeli műsorban tér vissza a rádiózáshoz (Fotó: Bánkúti Sándor/Bors)
Mint ismert, 2022. január 17-én új rádióállomás szólal meg a Budapesten és környékén fogható 105.9 MHz-es frekvencián, valamint a nemzetisport.hu-n, a Sportrádió, amely a 120. évfolyamát kezdő sportnapilap, a Nemzeti Sport internetes kiadása. Arra is fény derült már, hogy a népszerű műsorvezető, Harsányi Levente a Sportrádió reggeli műsorában tér vissza a rádiózáshoz.

Ahogyan arról beszámoltunk, a Sportrádió január 17-én szólal meg először, műsorvezető gárdája pedig kitűnő újságírókból, rádiósokból, a sportban is jól ismert és közkedvelt egyéniségekből áll.

Arra is fény derült, hogy a reggeli műsorban az olimpiai bajnok Risztov Éva és a rádiósként is rutinos, népszerű műsorvezető, Harsányi Levente köszönti majd elsőként a hallgatókat.

„Hogy sportosan induljanak a reggelek és sportosan teljenek a napok!!! Január 17.-én reggel elindul Magyarország első Sportrádiója a 105.9 MHz-en és az nso.hu-n! Reggel Risztov Évivel kezdünk, de egész nap kiváló sportos és a sportot értő kollégák várnak mindenkit!!!” – írta Instagram-posztjában Harsányi Levente.

Harsányi Levente Instagram-posztja

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik