SZ. M.
2023.06.08 23:43 Frissítve: 2023.06.09 00:18

Ősztől Fürjes Balázs veheti át Schmitt Pál helyét a NOB-ban; Egyelőre nincs biztos megoldás Erling Haaland megállítására

A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk:

Novák Katalin államfő Lausanne-ban találkozott Thomas Bachhal, a NOB elnökével. Az eseményen Gyulay Zsolt, a MOB elnöke és Gyurta Dániel, a NOB magyar tagja is ott volt. Ennek apropóján a Nemzeti Sport és a Sportrádió exkluzív interjút készíthetett a NOB elnökével.

A Manchester Cityben brillírozó Erling Haalandnak az Internazionale elleni szombati isztambuli BL-döntőben minden esélye meglesz, hogy beérje, esetleg megelőzze a BEK/BL-ben szerzett gólok számában az örökranglistán huszadik helyen álló Puskás Ferencet. Borsos László írása.

Jordi Alba mindent megtett az FC Barcelonáért. A Barcától távozó védő egyelőre nem tudja, hol folytatja pályafutását. Az Európa-bajnok balhátvéd a Mundo Deportivónak azt is elmondta, mit gondol Alejandro Baldéról, illetve miért döntött a búcsú mellett.

Székely Norbert: A középpontban Szlovákia! Női válogatottunk szövetségi kapitánya elárulta, hogy Dombai Réka és Juhász Dorka sem lesz tagja a mieink keretének a csütörtökön kezdődő kontinensviadalon. A szakemberrel Győri Ferenc beszélgetett.

Nagyon feldobta Mick Schumachert, hogy a héten először tesztelhette az idei Mercedest, ám hiába végez hasznos munkát, a csapat minden bizonnyal jövőre is csak tartalékként számít rá a Formula–1-ben. Zsoldos Barna háttéranyaga.

előfizető vagyok, elolvasom a lapot Nincs előfizetésem, digitálisan olvasnám a lapot Előfizetnék a nyomtatott lapra
2023.10.02 11:16:49

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

A szeptember 25-től október 1-ig tartó időszakban több mint 8 millió oldalt töltöttek le felhasználóink.

2023.10.02 22:18:33

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Ő nekünk, rajtunk akart, akar segíteni.

2023.10.02 15:01:49

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Amikor úgy kívánta a helyzet, az Egyesült Államok elnökét sem engedte utcai cipővel szőnyegre lépni.

2023.10.02 11:20:42

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

„Remélem, hogy edzőink is érzik, sokat tettünk értük, megreformáltuk az eddigi programokat, és elindítottuk a nevelőedzői programot.”