Fitnesz: magyar hely lett az Év legjobb terme Európában!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2021.06.10. 15:21
null
Fotó: Facebook/M1 Fitness
Alig nyitotta meg kapuit a teljeskörűen felújított és átalakított M1 Fitness Miskolc, máris rangos nemzetközi elismerésben részesült. A miskolci fitneszterem Magyarországon elsőként nyerte el a „BEST INSTALLATION 2020” nemzetközi díjat, melyet a fitneszvilágban meghatározó Core Health & Fitness, a Star Track, a StairMaster, a Nautilus és a Schwinn világmárkák gyártója és forgalmazója ítélte oda a megújult terem nem mindennapi gépparkjának telepítéséért. (x)

Az M1 Fitness az Év Legjobb Fitneszterem-telepítése elismerést annak a világon egyedülálló koncepciónak és dizájnnak is köszönheti, ami a vendégeket egy világ körüli utazásra kalauzolja edzés közben. A terem különleges látványvilágát valamint a magas színvonalú kivitelezést az amerikai Core Health & Fitness magyar disztribútora, a Mánia Fitness Kft. saját elismeréssel, a „2020-as év legjobb fitneszterme” díjjal is jutalmazta.

Az M1Fitness, egy komplex felújítást követően, világszinten egyedülálló belsőépítészeti megoldásokkal írta be magát a legkülönlegesebb edzőtermek történetébe. A teremben 1600 négyzetméteren kapcsolódik össze a sportolás élménye egy világ körüli utazással. A kétszintes épület egyedisége ugyanis abban rejlik, hogy minden részlege egy-egy nevezetes ország vagy város jellegzetes hangulatát tükrözi,olyan helyekre kalauzolva a vendéget, mint a New-York-i TimeSquare és a CentralPark, Budapest, Wimbledon, Svájc, Japán, Arizona, Philadelphia vagy éppen a Maldív-szigetek.

 

A felújítási munkálatok után az M1Fitness a MániaFitnessközreműködésével mutatta be a Core Health & Fitness vezetőinek a terem egyedülállóbelsőépítészeti koncepcióját valamint akardio- és erőgépparkot. Látva a hagyományos telepítésektől merőben elrugaszkodó, impozáns stílusirányzatotés egyedi megvalósítást, a minden évben kiosztásra kerülő elismerést az amerikai cég idén a miskolci teremnek ítélte.A Core Health & Fitness díjait hagyományosan az éves globális disztribútori találkozón kapják meg személyesen a cég vezetőitől a győztes ország disztribútora,és ő hozza haza és adja át a győztes teremnek.

„Ez az első alkalom, hogy magyar koncepció nyerte el a „BEST INSTALLATION2020” díjat, amire az M1Fitnessjogosan lehet büszke. Ha belegondolunk, hogy kis hazánkban létesült egy olyan beruházás, ami felülmúlta a sokkal nagyobb lehetőségekkel rendelkező német, francia, angol, holland és további európai piacokat, akkor roppant büszkék lehetünk mindannyian erre a nem mindennapi koncepciónak a megvalósulására és a közvetlen szakmai közegből származó nemzetközi elismerésre” –mondtaLestiZoltán, a MániaFitnessKft.képviseletében. Az ügyvezető hangsúlyozta:“Rögtön a koncepciómegismerésekor biztosak voltunk abban, hogy ezt mi szeretnénk megvalósítani.Akezdetekben kigondolt nagyon magas minőségi elvárásoknak és a teljesen egyedi látványvilágnak a kivitelezésben részt vevő személyek és cégekmind osztoznakmost asikerben.

A nemzetközi díj átadása mellett a MániaFitnessKft.egy saját elismeréssela „2020-as év legjobbfitneszterme” díjjal mondott köszönetet minden munkatársa nevében az M1Fitness-nek, amiért ebben a nagyon magas színvonalú munkában bennüktaláltameg a szakmai partnert, és részt tudtak vállalni az országegyik legszebb és legjobbfitneszterménekmegvalósulásában.

„Az M1Fitnessátalakításával egy régi álmom vált valóra, melynek végeredményekéntegy várakozáson felüli projekt valósult meg. Büszke vagyok rá, hogy mindenelemébensikerült a tervem, és a legapróbb részletekigegy olyan edzőterem jött létre, amelykülönleges és semmihez sem hasonlítható élményt nyújt minden érzékszervünknek. A szemnek, hiszen a dizájnnak köszönhetően olyan mintha a világ legszebb, emblematikus helyein járnánk;atestnek, mivel a legmodernebb és legjobbbiomechanikávalrendelkező géppark,változatos mozgásformák és kiegészítő kezeléseksegítségével edzhetünk;valaminta szívnek, mivelnálunk maximálisan a vendég áll a középpontban, akit minden munkatársunk régi ismerősként köszönt”–árulta elaz alapkoncepcióval kapcsolatbanMádi Tamás, az M1Fitness& Wellness Kft.ügyvezetője. „Habár vendégeink az egyedi kialakításnak és látványnak köszönhetően bejárhatják nálunk a világot, a‘BEST INSTALLATION 2020'díjjal kerültünk fel végérvényesen a világtérképre. Mindenkit szeretettel várunk egy különleges edzésre itt Miskolcon!”–tette hozzá az ügyvezető.

Az immáron nemzetközi díjnyertes teremről bővebben awww.m1fitness.huweboldalon olvashatnak az érdeklődők.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik