Fehér Csaba: Végkielégítés? Inkább beszélek!; Burján Csaba: Belefáradtam...

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2022.01.21. 23:05
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

Schäfer András hivatalosan is az Union Berlin játékosa. A válogatott középpályás a DAC-ból szerződött Berlinbe, és Babják Bencének részletesen mesélt az idáig vezető útról, de szó esik kisebb sérüléséről is, mint ahogyan infografikán mutatjuk meg az eddigi pályaívét.
Schäfer András hivatalosan is az Union Berlin játékosa.
A válogatott középpályás a DAC-ból szerződött Berlinbe, és Babják Bencének részletesen mesélt az idáig vezető útról, de szó esik kisebb sérüléséről is, mint ahogyan infografikán mutatjuk meg az eddigi pályaívét.

A magyar kultúra napján sporttal kapcsolatos alkotásokkal tisztelgünk. Csillag Péter kétoldalas összeállításában Radnóti Miklós és Mészöly Miklós éppúgy főszerephez jut, mint Pátzay Pál, Liszt Ferenc vagy a BS-ben színdarabjával nagyot bukó Végh Antal...

Fehér Csaba már nem az MLSZ utánpótlásában dolgozik. Az egykori válogatott labdarúgó nem tartott igényt végkielégítésre, mondván, ezzel eléri, hogy szabadon beszélhet a szakítás okairól. És meg is osztott Somogyi Zsolttal néhány hátborzongató történetet...

Burján Csabának mindenből elege van, de nem vonul vissza. Olimpiai bajnok short trackesünk lemaradt Pekingről, saját bevallása szerint belefáradt a csalódásokba, de még nem fordít hátat a jégnek – Kovács Erika interjúja.

És ha szombat, akkor Képes Sport 12 oldalon – benne: Edin Dzeko, az exfehérvári Horváth Gábor, a húsz éve futballbajnok ZTE Kenesei, Waltner, Egressy triója, Claudia Pechstein és a Sir Alex Ferguson-sorozat újabb epizódja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik