Torna: súlyos sérülést szenvedett Kovács Zsófia

Vágólapra másolva!
2023.09.23. 17:58
null
Kihagyja a világbajnokságot (Fotó: Dömötör Csaba)
A háromszoros Európa-bajnok tornász, Kovács Zsófia a közösségi oldalán jelentette be, hogy a szombati edzésén elszakadt az elülső keresztszalagja, ezért kihagyja a jövő szombaton kezdődő antwerpeni olimpiai kvalifikációs világbajnokságot.

Kovács Zsófia eleve sérült volt, a hét elején még arról számoltunk be, hogy hasfalhúzódása ellenére is bekerült a világbajnokságra készülő magyar válogatott keretébe, s ő is utazik Antwerpenbe a csapattal.

Az élet azonban keresztül húzta a háromszoros Európa-bajnok tornász terveit, s a közösségi oldalán megjelent poszt szerint mégsem lesz ott a hétfői induláskor a csapattal.

Szombaton délután ugyanis arról posztolt az Instagram oldalán, hogy a szombati edzésén elülső keresztszalag-szakadást szenvedett.

„A legszomorúbb egy élsportoló életében, amikor sérülést szenved. A mai edzésen elszakadt az elülső keresztszalagom. Hétfőn indultam volna a csapattal a kvalifikációs világbajnokságra, ahova most nélkülem kell utazzanak. Hiszek bennük, hogy nélkülem is meg tudják valósítani az álmainkat! Szívvel, lélekkel ott leszek mellettük!” – írta Kovács a bejegyzésében, majd hozzátette, hogy a világbajnokság helyett most műtét és hosszú rehabilitáció vár rá.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik