Torna: 32 órás út után megérkezett a magyar csapat Birminghambe

Vágólapra másolva!
2010.04.21. 15:25
Címkék
Szerencsésen megérkezett szerda hajnalban a birminghami férfi tornász Európa-bajnokságra a Berki Krisztián, Hídvégi Vid, Rácz Attila, Czingli László és Marján Péter alkotta férfi tornászválogatott, amely a légtérzár miatt hétfőn este busszal indult el a kontinensviadalra.

A juniorválogatottat is – Makra László, Vágner Levente, Tóth Levente, Selmeczi Bánk és Babos Ádám – magában foglaló delegáció csaknem 32 órát utazott, és szerda hajnali 3 órakor érkezett meg Birminghambe. Calais-ig busszal ment, ahol kompra szállt, bár némi nehézséget okozott, hogy a vízi járműre való feljutás majdnem két órát vett igénybe. A szervezők Doverben busszal várták a delegációt, és azonnal a szállásra szállították a csapatot, ahol a vacsora is elő volt készítve.

A legtöbb csapat busszal, vonattal, komppal jutott ki az Eb-re, Altorjai Sándor delegációvezető tájékoztatása szerint az oroszok és a fehéroroszok hiányoznak.

Hosszú út volt, a kompnál való kétórás sorban állástól eltekintve tulajdonképpen zökkenőmentes. A fiúk azonnal nyugovóra tértek, és délelőtt is tudtak pihenni, mivel jómagam már kora reggel elintéztem az akkreditációkat, a nevezéseket és minden adminisztrációt" – nyilatkozta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik