Tehenek támadtak a 82 éves túrázóra

Vágólapra másolva!
2020.10.30. 09:40
Egy kutya bőszített fel az eredetileg békésen legelő állatokat, akik fél óráig terrorizáltak egy túrázó csoportot. Az idős hölgy karja eltört, a kutyát halálra tiporták.

Sok állat vált ki tartózkodást vagy félelmet az emberekből, de a tehenek jellemzően nem ilyenek. Angliában egy turistacsoportnak mégis komolyan meggyűlt a baja velük.

Szegény kutyának nem volt esélye a feldühödött tehenek ellen – Fotó: BBC / Mark Livesy

„Nem ugatta meg vagy hergelte őket, mégis ellene fordultak – idézte vissza a történteket a BBC-nek Mark Livesy. – A tehenek teljesen nyugodtan tűntek, de a hangulatuk egy pillanat alatt megváltozott, teljesen megőrültek. Szerencsétlen kutya a földre esett, az állatok pedig egyből nekimentek és halálra taposták. Miután végeztek, ellenünk fordultak. Édesanyám szintén a földre került, neki a karja törött el és zúzódásokat szenvedett. Harminc percig tartott, mire véget ért a támadás.”

Mark Livesy elmondta, 82 éves édesanyja könnyen járhatott volna rosszabbul, szerencsésnek érzi magát, hogy neki és a társaság többi tagjának sem esett nagyobb baja. A történtek után felvette a kapcsolatot a területileg illetékes hatósággal, és szeretné elérni, hogy a környéken táblák hívják fel a figyelmet a veszélyre.

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik