Bringamániás a Barca korábbi vb-győztese

SMAHULYA ÁDÁMSMAHULYA ÁDÁM
Vágólapra másolva!
2020.08.21. 15:18
A nemrég visszavonult David Villa rendszeresen fut és kondizik, és az Instagramra feltöltött fényképei alapján a kerékpározás lett a legújabb szenvedélye.

Nemrég írtunk arról, hogy a kétszeres Formula–1-es világbajnok, Fernando Alonso mennyire imád kerékpározni, és mint kiderült, a Barcelona korábbi világ- és Európa-bajnok csatára, David Villa is szívesen pattan nyeregbe.


https://www.csupasport.hu/kerekparozas/alonso-a-hegyekben-szaguldozott-43537/

Sőt, ha úgy alakul, a négy fal között is szívesen hódol ennek a szenvedélyének.


A harmincnyolc éves futballista idén vonult vissza a japán Vissel Kobétól, és az As cikke szerint azóta rengeteget bringázik, olyannyira, hogy ennek köszönhetően fizikailag majdhogynem jobb formában van, mint fénykorában.



A közösségi oldalára is több fényképet feltöltött, amelyeken jól látszik, hogy a kerékpározásnak köszönhetően nemcsak lefogyott, de valóban nagyszerű erőnlétnek örvend.


https://www.instagram.com/p/CCvzI0nBqHx

Persze ehhez azért azt sem árt hozzátenni, hogy a rengeteg bringázás mellett a visszavonulása óta rendszeresen fut és kondizik, vagyis odafigyel magára, és törekszik arra, hogy továbbra is aktív, sportos életet éljen. Ebben sokat segít, hogy a felesége, Patricia González is imád túrázni, és a képek tanúsága szerint gyakran el is kíséri David Villát, sőt, sokszor családostól, a gyerekekkel fedezik fel Spanyolország tájait.


https://www.instagram.com/p/CCav26hBaG4

„Csodálatos családi hétvége a világ legszebb helyén” – írta néhány nappal ezelőtt egy fotóhoz, amelyen a feleségével a valóban festői szépségű Ubales-tónál kirándulnak.


Az is gyakran előfordul, hogy a korábbi válogatott csapattársakkal indul bringatúrára, néhány héttel ezelőtt például feltöltött egy fényképet, amelyen mások mellett a szintén idén visszavonuló Iker Casillasszal, Álvaro Arbeloával és Fernando Morientesszel biciklizik Madridban.


https://www.instagram.com/p/CBssBcRh4mY

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik