BOGI BLOGJA Téli futás: szőrök, szagok, sörök

Vágó BoglárkaVágó Boglárka
Vágólapra másolva!
2019.12.07. 10:03
Hogyan kell a zsúfolt buszon helyet találni magunknak? Bogi a kérdést a budapesti tömegközlekedésben harcedzett futó magabiztosságával válaszolja meg: egy tempós edzés csodákra képes!
Boglárka tudja, mi a jó a téli futásban Fotó: Földi Imre

Már ahol! Mert a frekventált helyeken csúcsforgalomban ugyanúgy ökölharcot kell vívni olykor a gyalogosokkal a járdáért, de bármily zavaró is felfutni Gellértre sötétben a lefagyott úton, a sörnyitónál jóval kevesebb koreait kell átugrálni, illetve a kocsmák előtt is alig van valaki, mert bent vannak. Nem mondom, hogy nincsenek irigylésre méltó helyzetben.


BOR


Lehet sör is, de a téli, alattomos, futás utáni elhajlás legstílusosabb módja mégis csak a forralt bor. Rettentő alattomos cucc, vigyázni kell vele, mert itatja magát, és hirtelen beüt.
Szóval, ha utána épp készülsz rapportra a főnökhöz, semmiképp se a tízliteres fazekat vedd elő, hanem a legkisebbet, hogy az egyszemélyes igényedet kielégítsd vele.

Ami lehet, alapjáraton a tízliteres lenne, de szalonképes állapotunkat megőrizve maradjunk a kisebbnél. S hiába találjuk ki azt a kifogást, hogy azért kell a nagy adag, mert viszek belőle a mutternak meg a kollégáknak, felesleges – mire oda eljutnál, már nem marad belőle semmi.

Tudom, leteszteltem.

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik