Harmincezren a kétnapos futófesztiválon

Vágólapra másolva!
2019.03.29. 16:00
Április második hétvégéje ünnep lehet a futók naptárában: jön a 34. Telekom Vivicittá Városvédő kétnapos futófesztivál. A célba érkezőknek minden távon jár a befutóérem!

Az eseményen a hagyományos távok mellett az edzettebbeknek ismét lehetőségük lesz a félmaratoni teljesítésére, írja hírlevelében a szervező Budapest Sportiroda. Szombaton a Margitszigetet veszik birtokba a futók és a fesztiváltávoké a főszerep: a nevezők a 2.4 km-es Minicittán, a 2.4 km-es Gyalogláson, a SUHANJ! Futamán, a 6 km-es háromfős váltón, a 940 méteres Családi Futáson, és a 7 km-es Midicittá távokon állhatnak rajthoz. Vasárnap a hosszabb távokon lehet indulni és a budapesti világörökség helyszínein vezető útvonalon lefutni a 10 km-es távot, vagy a félmaratonit. A célba érkezőket ezúttal minden távon befutóérem várja.

Eddig az ország csaknem ezer településéről érkeztek nevezések, külföldről pedig már nyolcvan nemzet futói jelentkeztek a rendezvényre. Nevezni legkésőbb április 8-án éjfélig lehet online, vagy személyesen a Budapest Sportiroda nevezési irodájában (1138 Budapest, Váci út 152.).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik