BL: „Hadd jöjjön!” – Smalling alig várja a Messi elleni csatákat

Vágólapra másolva!
2019.04.09. 17:33
null
Chris Smalling nagyon várja már, hogy Lionel Messi ellen játszhasson (Fotó: AFP)
Alig várja már az FC Barcelona elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntőt, azon belül is a Lionel Messi elleni párharcokat Chris Smalling, a Manchester United középhátvédje – erről maga az angol labdarúgó beszélt a szerdai mérkőzést felvezető sajtótájékoztatón.

 

„Ebben a szezonban volt már szerencsém Cristiano Ronaldo és Kylian Mbappé ellen futballozni, élveztem ezeket a kihívásokat. Messivel szemben játszani is nagy próbatétel, de szeretem az ilyen megméretéseket. Hadd jöjjön” – mondta Smalling.

„Messit nehéz megállítani, ám nem lehetetlen – egészítette ki védőjét Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United menedzsere. – Nem koncentrálhatunk csak egyetlen játékosra, mert az ellenfél is tizenegy futballistából áll. De az kétségtelen, hogy Messit a valaha volt egyik legnagyszerűbb labdarúgóként emlegetik majd.”

Az argentin csillag az eddigi 30 fellépésén 22 gólt szerzett angol csapatok ellen a Bajnokok Ligájában, ami rekord a sorozat történetében. Az ötszörös aranylabdás az Arsenalnak kilencszer, a Manchester Citynek hatszor, a Chelsea-nek háromszor, míg a Tottenhamnek és az MU-nak kétszer-kétszer talált be – a „vörös ördögök” ellen a 2009-es és a 2011-es döntőben volt eredményes.

Az Old Traffordon rendezendő szerdai találkozó 21 órakor kezdődik, a mérkőzést az olasz Gianluca Rocchi vezeti.

BAJNOKOK LIGÁJA
NEGYEDDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉS
Április 10., szerda
21.00:
Ajax (holland)–Juventus (olasz) (Tv: Spíler2) – élőben az NSO-n!
21.00:Manchester United (angol)–FC Barcelona (spanyol) (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik