BL: a Bayernben hozták az előírt terveket, egy kivétellel

Vágólapra másolva!
2012.12.05. 23:54
A német Bayern München végzett a labdarúgó Bajnokok Ligája F-csoportjának első helyén, miután legyőzte a BATE együttesét. A bajorok természetesen nem szomorkodtak a mérkőzés után, hiszen többnyire azt tették, amit előre elterveztek.

„Természetesen elégedett vagyok – mondta a Bayern trénere, Jupp Heynckes. – Elsődleges célunk az volt, hogy nyerjünk és a csoport élén végezzünk. Megtettük ezt, ráadásul meggyőző teljesítménnyel, így csakis elégedett lehetek. Bíztam játékosaimban, bár ilyen felállásban korábban még sohasem játszottunk. Piros lapunkat fölösleges szabálytalanság előzte meg, de jogos a kiállítás. Fontos volt, hogy utána gyorsan rúgtunk még egy gólt."Jupp Heynckes. – Elsődleges célunk az volt, hogy nyerjünk és a csoport élén végezzünk. Megtettük ezt, ráadásul meggyőző teljesítménnyel, így csakis elégedett lehetek. Bíztam játékosaimban, bár ilyen felállásban korábban még sohasem játszottunk. Piros lapunkat fölösleges szabálytalanság előzte meg, de jogos a kiállítás. Fontos volt, hogy utána gyorsan rúgtunk még egy gólt."

„Remekül akartunk teljesíteni, hogy megmutassuk, edzőnk bízhat azokban is, akikkel csak ritkán számol. Nem lényeges, éppen ki játszik, erős a csapatunk, és mindenki helyettesíthető" – mondta a mérkőzés legjobbjának megválasztott Xherdan Shaqiri.

„Tudtam, hogy mivel hosszú kihagyás után térek vissza, küzdelmes mérkőzés lesz ez számomra. De keményen edzettem, hogy újra pályára léphessek, megpróbáltam visszaidézni, újra felépíteni önmagam, és azt hiszem, ez sikerült is" – így a lefújást követően Mario Gomez, a Bayern támadója.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik