Csupasport: Egy rejtélyes futó is ösztönözte, hogy megnyerje az Ultrabalaton Trailt

Vágólapra másolva!
2022.10.25. 21:29
Címkék
Vajda Zoltán ultrafutó jól döntött, amikor rutinosan nem fektetett túl sok energiát az egyik nagy emelkedőbe, végül 10:44:58-as idővel győzött.

Vajda Zoltán először vett részt a 115 kilométeres Ultrabalaton Trailen, és 10:44:58-as idővel rögtön megnyerte a versenyt, egyben teljesítette magával szembeni elvárását is, hogy 11 órán belül teljesítse a távot.

„Legnagyobb meglepetésemre a hidegkúti pontnál észleltem, hogy egy futó jó tempóban közeledett mögöttem. A rajtszámát nem láttam, de úgy emlékeztem, hogy ő is az én távomon indult. Úgy éreztem, van még bennem annyi, hogy magasabb fokozatba kapcsoljak, de azért vissza-vissza nézegettem, hogy merre tart a rejtélyes futó. Egyszer csak eltűnt, máig nem tudom, ki volt ő, ám remek inspiráció volt”mesélte Vajda a Csupasportnak.

Oldalunkon elolvashatják az UB-győztes Cseke Lilla blogját, benne pedig a tanácsait, hogy milyen futócuccokat viseljünk, ha itt az ősz, és beszélgettünk egy jót Mag Erikával, aki a nők között első lett az idei trailversenyen, amire lelkileg is nagy szüksége volt a makacs sérülései után.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik