West Ham: 100 millió fontos irányár a válogatott alapemberre

Vágólapra másolva!
2019.09.30. 11:49
null
Az angol válogatott alapemberét a manchesteri nagyok csábítják (Fotó: AFP)
A Premier League-ben szereplő West Ham United a Daily Express értesülése szerint 100 millió fontos árat szabott meg a Manchester City és Manchester United által is csábított Declan Rice-ra.

 

A 20 éves védekező középpályás a Chelsea utánpótlásából érkezett 2014-ben a West Hamhez, és 2017 májusában, a Burnley elleni idényzárón az utolsó percben csereként pályára léphetett már a PL-ben is. Összesen eddig 68 angol első osztályú bajnokin lépett pályára és 77 tétmeccsen jutott szóhoz a „kalapácsosoknál”.

Az ír utánpótlás-válogatottakat végigjáró, a felnőttcsapatban három felkészülési meccset végigjátszó futballista 2019 februárjában határozott úgy, hogy az angol nemzeti együttest szeretné a jövőben képviselni, kérésének március 5-én adott zöld utat a FIFA.

Rice március 22-én a csehek elleni, 5–0-ra megnyert mérkőzésen mutatkozhatott be az angol válogatottban, majd végigjátszotta Montenegró, Bulgária és Koszovó elleni Eb-selejtezőket, a Nemzetek Ligája négyes döntőjében pedig 106 percet kapott a hollandok elleni elődöntőben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik