CS. M. 2020.09.07 14:06 Frissítve: 2020.09.08 01:58

PL: Koulibaly és a Manchester City megegyezett egymással – sajtóhír

Az olasz transzferguru, Fabrizio Romano értesülései szerint a Napoli védője, Kalidou Koulibaly megegyezett új szerződése feltételeiben a Manchester Cityvel, ám a két klub rossz viszonya miatt egyelőre korántsem biztos, hogy létrejön az átigazolás. Az angolok újabb ajánlattételre készülnek, a nápolyiak azonban más csapatokat is meghallgatnának.  

 

Koulibaly a sötétkék mezt világosabbra váltja? (Fotó: AFP)


Az olasz újságíró legfrissebb értesülései szerint Koulibaly és az ügynöke már mindenben megegyezett a Manchester Cityvel a szenegáli védő új szerződésével kapcsolatban, ám a Napoli egyelőre nem bólintott rá az angolok ajánlatára. Az eddigi hírek arról szóltak, hogy a City 60-65 millió euró közti összeget szeretne legfeljebb kifizetni a 29 éves védőért, ám a Napoli nem szeretné elengedni legnagyobb értékét 75 millió euró alatt.

A Manchester City, a Manchester United és a Paris Saint-Germain lehet csak képes arra, hogy megfizesse az árat, amit érte kérünk” – mondta múlt héten Aurelio de Laurentiis, a Napoli elnöke. Azt már hónapok óta nyílt titokként kezelik Nápolyban, hogy Koulibaly a most zajló átigazolási időszakban elhagyja a csapatot, de az árát még mindig próbálják felsrófolni.

A két klub közti megállapodást ráadásul az árcímkén kívül az sem segíti, hogy a Manchester City és a Napoli szakvezetősége nem ápol jó viszonyt egymással. Romano értesülései szerint a probléma gyökere 2018-ból származik, amikor az olaszok akkori középpályása, Jorginho már mindenben megegyezett a Cityvel, ráadásul a nápolyiak is szóban ígéretet tettek az angoloknak, az olasz válogatott játékost azonban végül a Chelsea-nek adták el.

Talán éppen ezért a Napoli más csapatok ajánlatait is kész meghallgatni Koulibalyért, az elnök nyilatkozatából kiindulva pedig a Manchester United és a PSG lehet még versenyben érte – bár utóbbi a hírek szerint nem keres új belső védőt. 

2021.01.26 12:35:19

Angol labdarúgás MTI, CS. M.

Az argentin csatár koronavírus-fertőzéssel küzd jelenleg, de a spanyol menedzser szerint hamarosan visszatérhet.

2021.01.24 11:21:46

Angol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Két gólt szerzett Manchesterben Szalah, de ez is kevés volt ez egyre jobban futballozó United ellen.

2021.01.21 19:58:05

Angol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Kloppék 68 bajnoki után kaptak ki ismét az Anfielden, 27 gólszerzési kísérletükből egyetlen gólt sem született.

2021.01.19 20:38:24

Angol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

A Chelsea menedzsere alaposan megdicsérte a mérkőzés előtt ellenfelüket, aki aztán nem is cáfolt rá.

2021.01.17 10:03:39

Angol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

TÉLI ÁTIGAZOLÁSOK Az MU kész megadni Sergio Ramosnak azt, amit a Real nem, Guardiola csak mesterkedik?