CS. M. 2020.09.07 14:06 Frissítve: 2020.09.08 01:58

PL: Koulibaly és a Manchester City megegyezett egymással – sajtóhír

Az olasz transzferguru, Fabrizio Romano értesülései szerint a Napoli védője, Kalidou Koulibaly megegyezett új szerződése feltételeiben a Manchester Cityvel, ám a két klub rossz viszonya miatt egyelőre korántsem biztos, hogy létrejön az átigazolás. Az angolok újabb ajánlattételre készülnek, a nápolyiak azonban más csapatokat is meghallgatnának.  

 

Koulibaly a sötétkék mezt világosabbra váltja? (Fotó: AFP)


Az olasz újságíró legfrissebb értesülései szerint Koulibaly és az ügynöke már mindenben megegyezett a Manchester Cityvel a szenegáli védő új szerződésével kapcsolatban, ám a Napoli egyelőre nem bólintott rá az angolok ajánlatára. Az eddigi hírek arról szóltak, hogy a City 60-65 millió euró közti összeget szeretne legfeljebb kifizetni a 29 éves védőért, ám a Napoli nem szeretné elengedni legnagyobb értékét 75 millió euró alatt.

A Manchester City, a Manchester United és a Paris Saint-Germain lehet csak képes arra, hogy megfizesse az árat, amit érte kérünk” – mondta múlt héten Aurelio de Laurentiis, a Napoli elnöke. Azt már hónapok óta nyílt titokként kezelik Nápolyban, hogy Koulibaly a most zajló átigazolási időszakban elhagyja a csapatot, de az árát még mindig próbálják felsrófolni.

A két klub közti megállapodást ráadásul az árcímkén kívül az sem segíti, hogy a Manchester City és a Napoli szakvezetősége nem ápol jó viszonyt egymással. Romano értesülései szerint a probléma gyökere 2018-ból származik, amikor az olaszok akkori középpályása, Jorginho már mindenben megegyezett a Cityvel, ráadásul a nápolyiak is szóban ígéretet tettek az angoloknak, az olasz válogatott játékost azonban végül a Chelsea-nek adták el.

Talán éppen ezért a Napoli más csapatok ajánlatait is kész meghallgatni Koulibalyért, az elnök nyilatkozatából kiindulva pedig a Manchester United és a PSG lehet még versenyben érte – bár utóbbi a hírek szerint nem keres új belső védőt. 

2020.11.26 06:42:16

Angol labdarúgás DÓCS ÁKOS

A walesi nem csupán átlátta a futballt, de meg is értette azt – így játszhatott 40 éves koráig a legenda.

2020.11.23 12:09:22

Angol labdarúgás KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

A Spurs szembemegy a Bayern és a Liverpool diktálta trendekkel, a Kane, Szon kettősre építve mégis hatékony támadásban is.

2020.11.22 19:26:42

Angol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Sorozatban 64. hazai bajnokiján is veretlen maradt a Pool, miközben magabiztosan győzött a Leicester City ellen.

2020.11.21 17:36:15

Angol labdarúgás B. Á.

José Mourinho együttese kiválóan védekezett és kontrázott a manchesteriek ellen.

2020.11.17 05:54:14

Angol labdarúgás DÓCS ÁKOS

Elképesztő cselek, látványos szabadrúgások és távoli bombák – a 7-es, akit mai napig képtelen pótolni a Manchester United.