CS. M. 2020.09.07 14:06 Frissítve: 2020.09.08 01:58

PL: Koulibaly és a Manchester City megegyezett egymással – sajtóhír

Az olasz transzferguru, Fabrizio Romano értesülései szerint a Napoli védője, Kalidou Koulibaly megegyezett új szerződése feltételeiben a Manchester Cityvel, ám a két klub rossz viszonya miatt egyelőre korántsem biztos, hogy létrejön az átigazolás. Az angolok újabb ajánlattételre készülnek, a nápolyiak azonban más csapatokat is meghallgatnának.  

 

Koulibaly a sötétkék mezt világosabbra váltja? (Fotó: AFP)


Az olasz újságíró legfrissebb értesülései szerint Koulibaly és az ügynöke már mindenben megegyezett a Manchester Cityvel a szenegáli védő új szerződésével kapcsolatban, ám a Napoli egyelőre nem bólintott rá az angolok ajánlatára. Az eddigi hírek arról szóltak, hogy a City 60-65 millió euró közti összeget szeretne legfeljebb kifizetni a 29 éves védőért, ám a Napoli nem szeretné elengedni legnagyobb értékét 75 millió euró alatt.

A Manchester City, a Manchester United és a Paris Saint-Germain lehet csak képes arra, hogy megfizesse az árat, amit érte kérünk” – mondta múlt héten Aurelio de Laurentiis, a Napoli elnöke. Azt már hónapok óta nyílt titokként kezelik Nápolyban, hogy Koulibaly a most zajló átigazolási időszakban elhagyja a csapatot, de az árát még mindig próbálják felsrófolni.

A két klub közti megállapodást ráadásul az árcímkén kívül az sem segíti, hogy a Manchester City és a Napoli szakvezetősége nem ápol jó viszonyt egymással. Romano értesülései szerint a probléma gyökere 2018-ból származik, amikor az olaszok akkori középpályása, Jorginho már mindenben megegyezett a Cityvel, ráadásul a nápolyiak is szóban ígéretet tettek az angoloknak, az olasz válogatott játékost azonban végül a Chelsea-nek adták el.

Talán éppen ezért a Napoli más csapatok ajánlatait is kész meghallgatni Koulibalyért, az elnök nyilatkozatából kiindulva pedig a Manchester United és a PSG lehet még versenyben érte – bár utóbbi a hírek szerint nem keres új belső védőt. 

2022.11.16 16:22:08

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A sportolók kivétel nélkül arról beszéltek, az elszántság, a gyakorlás és a szenvedély közvetlen hatással van arra, hogy ki vagy, illetve ki lehetsz. Ha pedig a célszemély nem csupán az eredményei miatt csodálja a főszereplőt, de a mondanivalójával is képes azonosulni, sokkal könnyebben csörög a kassza.

2022.11.14 23:01:12

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A változást érezhetően nem tudja hova tenni.

2022.11.09 17:35:54

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Szeptemberben még csak a drukkerek fél (!) százaléka hitt a Newcastle Bajnokok Ligája-kvalifikációjában, illetve nagyjából harmaduk az európai porondra való visszatérésében, azóta mindkét szám jelentősen megnőtt.

2022.11.06 10:41:53

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Jürgen Kloppék először nyertek idegenben a jelenlegi bajnokságban.

2022.11.06 12:31:04

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Gabriel gólja döntött a Stamford Bridge-en, Mikel Arteta együttese egyelőre maga mögött tartja a Man. Cityt.