CS. M. 2021.09.21 11:31 Frissítve: 2021.09.21 14:25

PL: Jürgen Klopp levelet írt egy rákos beteg Liverpool-szurkolónak

Elhunyt egy rákos megbetegedéssel küzdő Liverpool-szurkoló Angliában. Halálát követően testvére osztott meg a Twitteren egy üzenetet, amit a Liverpool német vezetőedzője, Jürgen Klopp írt korábban a betegséggel küzdő Chrisnek. 

Jürgen Klopp emberségből ezúttal is jelesre vizsgázott (Fotó: Getty Images)

„A testvérem ezt a levelet kapta Jürgen Klopptól, amikor a betegségével küzdött. Micsoda úriember” – írta a Twitteren Andy, aki az ezt megelőző posztjában testvére, Chris haláláról számolt be.

„Kedves, Chris! Először is, remélem nem bánod, hogy írok neked. Csak szeretném, ha tudnád, hogy a Liverpool-családban mindenki támogat téged. Néha elgondolkozom azon, hogy mennyien szurkolnak nekünk, mennyien állnak mögöttünk és ez van, hogy megrémiszt, de éppen az a tény teszi oly különlegessé ezt a klubot, hogy akárhányan is vagyunk, mindig összetartunk. Remélem, nem bánod, hogy többes számban írok, de mindannyian veled vagyunk. A játékosaim azt szokták, mondani, hogy a nehéz napokon a szurkolók támogatása és a családjuk szeretete segít nekik. Utóbbit valószínűleg neked sem kell bemutatnom, hiszen nagyszerű családod és barátaid vannak, akik mindent elkövetnek azért, hogy támogassanak téged. You'll Never Walk Alone” – állt Jürgen Klopp levelében.

 

 

 

 

 

2021.10.26 11:05:55

Angol labdarúgás NAGY ZSOLT

Az angol első és másodosztályú klubok 70 százalékánál már nem britek a többségi tulajdonosok.

2021.10.25 19:40:47

Angol labdarúgás CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Azt tartják, igazán nagyot csak nagyon magasról lehet zuhanni. Az állítás a maga tényleges értelmében is igaz lehet – aki átélt ilyet, tanúskodhat –, átvitt értelemben pedig még inkább, hiszen van, akinek a kisszék magassága is szédítő. Nos, az MU járt már a legmagasabb platókon is, és a világ legtermészetesebb dolga, hogy mindig oda igyekezzen visszajutni.

2021.10.24 16:50:20

Angol labdarúgás D. Á.

Könnyen lehet, hogy Ole Gunnar Solskjaer utolsó meccsét láthattuk az MU kispadján.

2021.10.23 20:28:05

Angol labdarúgás BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Ennek következtében a Newcastle, a világ leggazdagabb futballklubja holnap még nem lesz egyben a legjobb is. Sőt, jövőre sem. Vagy talán soha. Tisztelt szurkolói ezért talán kissé korán ünnepeltek.

2021.10.03 16:59:58

Angol labdarúgás B. Á.

A manchesteri fölényt, de gólt nem hozó első játékrész után négyszer is betaláltak a szünet után.