PL: Jürgen Klopp levelet írt egy rákos beteg Liverpool-szurkolónak

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2021.09.21. 11:31
null
Jürgen Klopp emberségből ezúttal is jelesre vizsgázott (Fotó: Getty Images)
Elhunyt egy rákos megbetegedéssel küzdő Liverpool-szurkoló Angliában. Halálát követően testvére osztott meg a Twitteren egy üzenetet, amit a Liverpool német vezetőedzője, Jürgen Klopp írt korábban a betegséggel küzdő Chrisnek. 

„A testvérem ezt a levelet kapta Jürgen Klopptól, amikor a betegségével küzdött. Micsoda úriember” – írta a Twitteren Andy, aki az ezt megelőző posztjában testvére, Chris haláláról számolt be.

„Kedves, Chris! Először is, remélem nem bánod, hogy írok neked. Csak szeretném, ha tudnád, hogy a Liverpool-családban mindenki támogat téged. Néha elgondolkozom azon, hogy mennyien szurkolnak nekünk, mennyien állnak mögöttünk és ez van, hogy megrémiszt, de éppen az a tény teszi oly különlegessé ezt a klubot, hogy akárhányan is vagyunk, mindig összetartunk. Remélem, nem bánod, hogy többes számban írok, de mindannyian veled vagyunk. A játékosaim azt szokták, mondani, hogy a nehéz napokon a szurkolók támogatása és a családjuk szeretete segít nekik. Utóbbit valószínűleg neked sem kell bemutatnom, hiszen nagyszerű családod és barátaid vannak, akik mindent elkövetnek azért, hogy támogassanak téged. You'll Never Walk Alone” – állt Jürgen Klopp levelében.

 

 

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik