B. D. K. 2021.10.27 14:58

MU: Pogba bepipult – tagadja a vele kapcsolatosan megjelent híreket!

Mint ismert, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 9. fordulójának rangadóján a Manchester United 5–0-s vereséget szenvedett otthon a Liverpooltól. A találkozón csereként pályára lépő Paul Pogbát kiállította a játékvezető, s a mérkőzés után olyan hírek láttak napvilágot az angol sajtóban, miszerint a francia világbajnok játékos Ole Gunnar Solskjaerral lekezelően bánt. Pogba most ezeket a pletykákat cáfolta az Instagram-történetében.

Paul Pogba kibukott az álhírek miatt (Fotó: Getty Images)

 

Az első sztorijában az látható, amint a The Sun cikkével kapcsolatban leszögezte, nem igazak a leírtak, miszerint a Liverpool elleni mérkőzés után lekezelően bánt volna Solskjaerral, és hogy a szerződésével kapcsolatos tárgyalásokat sürgetné.

(Fotó: Paul Labile Pogba/Instagram)

Poul Pogba a következő bejegyzésében a hírekkel kapcsolatban ki is fejtette a véleményét.

„A bulvársajtó ismét vitát akar generálni a százszázalékos valótlan híreivel. Nagy hazugságokból csinálnak címlapsztorikat. Újságírók, akik az én nevemet használják, hogy legyen valami, amikor nincs semmi. Az egyetlen ok, amiért most foglalkozom ezzel, az az, hogy az edzőm, a klubom és a szurkolóink iránti tiszteletemből fakadóan azt üzenjem: minél kevesebbet olvasol tőlük, annál értékesebb leszel. Nekik nincs szégyenérzetük, és bármit képesek leírni minden alap nélkül.”

(Fotó: Paul Labile Pogba/Instagram)
Paul Scholes: Senkinek sem hiányozna Pogba, ha többé nem játszana
2021.11.23 22:33:03

Angol labdarúgás CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Solskjaer szinte valamennyi játékosa lelkében megtalálta azt a húrt, amelytől edző és futballista egyszerre rezonál. Főnök, akit szerettek a labdarúgói – annyira ritka eset, hogy már-már életszerűtlen. Részben talán azt is magyarázza, miért kellett vége szakadnia ennek a mesének.

2021.11.21 19:12:31

Angol labdarúgás T. Z.

A korábbi szélső jelentős fejtörést okozott Sir Alex Fergusonnak és számos más menedzsernek.

2021.11.20 18:09:00

Angol labdarúgás H. Á.

Ha a friss válogatott Aaron Ramsdale nem véd ilyen remekül, ki tudja, mennyi lett volna a vége.

2021.11.09 22:20:13

Angol labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. „Ha négy játékost igazolsz, de kettő nem válik be, az nem a világvége. Viszont menedzserből csak egyet szerződtethetsz, és ha ő nem jön be, az katasztrófa. Majd jön a kérdés: mikor harapjak bele a citromba, hogy elismerjem, ez bizony rosszul sült el?”

2021.11.07 16:20:59

Angol labdarúgás BALÁZS DÁVID

A „kalapácsosok” megelőzték Kloppékat, és felléptek a harmadik helyre.