B. D. K. 2021.10.27 14:58

MU: Pogba bepipult – tagadja a vele kapcsolatosan megjelent híreket!

Mint ismert, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 9. fordulójának rangadóján a Manchester United 5–0-s vereséget szenvedett otthon a Liverpooltól. A találkozón csereként pályára lépő Paul Pogbát kiállította a játékvezető, s a mérkőzés után olyan hírek láttak napvilágot az angol sajtóban, miszerint a francia világbajnok játékos Ole Gunnar Solskjaerral lekezelően bánt. Pogba most ezeket a pletykákat cáfolta az Instagram-történetében.

Paul Pogba kibukott az álhírek miatt (Fotó: Getty Images)

 

Az első sztorijában az látható, amint a The Sun cikkével kapcsolatban leszögezte, nem igazak a leírtak, miszerint a Liverpool elleni mérkőzés után lekezelően bánt volna Solskjaerral, és hogy a szerződésével kapcsolatos tárgyalásokat sürgetné.

(Fotó: Paul Labile Pogba/Instagram)

Poul Pogba a következő bejegyzésében a hírekkel kapcsolatban ki is fejtette a véleményét.

„A bulvársajtó ismét vitát akar generálni a százszázalékos valótlan híreivel. Nagy hazugságokból csinálnak címlapsztorikat. Újságírók, akik az én nevemet használják, hogy legyen valami, amikor nincs semmi. Az egyetlen ok, amiért most foglalkozom ezzel, az az, hogy az edzőm, a klubom és a szurkolóink iránti tiszteletemből fakadóan azt üzenjem: minél kevesebbet olvasol tőlük, annál értékesebb leszel. Nekik nincs szégyenérzetük, és bármit képesek leírni minden alap nélkül.”

(Fotó: Paul Labile Pogba/Instagram)
Paul Scholes: Senkinek sem hiányozna Pogba, ha többé nem játszana
2021.12.06 15:13:53

Angol labdarúgás KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

Az első PL-meccsén az történt, amit ígért – ám a szinte a semmiből felépített két klub után most újjáépítésre szerződtették...

2021.12.06 11:51:36

Angol labdarúgás KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

Egy szerencsés edzőmeccs, egy megosztó tévészereplés és Dietmar Hopp bizalma: a kudarcoktól sem mentes rangnicki út sarokkövei.

2021.12.04 22:24:58

Angol labdarúgás SZELI MÁTYÁS

Egy szó sem esett még arról, pontosan mi lesz a német szakember feladatköre.

2021.12.02 17:59:04

Angol labdarúgás CSELŐTEI MÁRK

Smith Rowe meglehetősen furcsa találata megadta az alaphangot, Ronaldónak meglett a 800. és a 801. gólja is.

2021.12.01 20:26:20

Angol labdarúgás B. Á.

Az Everton nem tudta megnehezíteni Jürgen Klopp csapatának dolgát a Mersey-parti derbin.