B. D. K.
2023.02.07 16:35 Frissítve: 2023.02.07 17:00

MU: hiába ejtették a vádakat, Greenwoodot nem fogadta vissza a sportszergyártó cég

Mint arról beszámoltunk, a manchesteri rendőrség a múlt héten közölte, hogy az összes vádat ejtették a 2022 januárjában letartóztatott, azóta feltételesen szabadlábra helyezett, a klubja által felfüggesztett Manchester United-játékos, Mason Greenwood ellen. A 21 éves labdarúgót ennek ellenére továbbra sem támogatja a Nike, amely a rendőrségi ügyéig szponzorálta.

Nike-cipőben biztosan nem, de látjuk-e még Greenwoodot az MU mezében? (Fotó: Getty Images)

 

Mason Greenwood Instagram-oldala sokat változott múlt vasárnap óta, több mint 100 posztjából már csak kilenc maradt, emellett pedig a Manchester Unitedet és a Nike-t is hozzáadta az oldalához. A The Mirror megkeresésére azonban a sportszergyártó cég elmondta, hogy a jövőben nem szponzorálják a játékost, aki mind a 129 mérkőzésén, melyen az MU-színeiben játszott az ő cipőjükben futballozott.

„Mason Greenwood már nem a Nike sportolója” – jelentették ki.

Fotó: instagram.com/masongreenwood

 

 
Hivatalos közleményt adott ki az MU Greenwoodról
Az összes vádat ejtették Mason Greenwood ellen – sajtóhír

A korábban szexuális zaklatással és bántalmazással vádolt csatár szerződését tavaly bontotta fel a Nike, a Manchester Unitedtől felfüggesztést kapott, emellett pedig kikerült a FIFA 23-ból is.

Az angol rekordbajnok a vádak ejtése után kiadott egy közleményt.

„A Manchester United tudomásul veszi a koronai ügyészség döntését, amely szerint a Mason Greenwood elleni összes vádat ejtették. A klub most lefolytatja a saját eljárását, mielőtt megtenné a következő lépéseket. Amíg ez a folyamat nem zárul le, addig nem nyilatkozunk” – írja hivatalos közleményében a Manchester United.

2023.06.02 22:56:00

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A United csak tizenegyesből tudott betalálni, és ez kevés volt ahhoz, hogy megnyerje a manchesteri derbit.

2023.05.30 21:35:10

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Ide nem jön dúsgazdag szerencselovag, hiszen arról stadionbeli felirat tanúskodik, mi a vélemény róluk errefelé: „A labdarúgás a szurkolóké, nem a sejkeké, az oligarcháké, az esélylesőké és a bankároké.”

2023.05.25 20:31:09

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A Man. United bebiztosította magának a Bajnokok Ligája-indulást a következő idényre.

2023.05.24 23:48:50

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A Premier League megnyerése a múlt ismeretében nem volt kihívás. A BL igen. Az legalizálná az elköltött eurószázmilliókat, akkor lehetne azt mondani, hogy a 2008-ban útjára indított arab futballprojekt végre sikeres. Bár szurkolói hovatartozástól függően alighanem sokan vitatják, de talán (vagy legfeljebb?) akkor lehet elkezdeni leszámolni az első és második számú manchesteri csapat kitételével.

2023.05.21 15:35:48

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Julián Álvarez korai gólja döntött a nem túl nagy iramú mérkőzésen.