D. Á. 2021.09.18 16:07 Frissítve: 2021.09.18 18:52

MU: „Ha C. Ronaldo lócitromot enne, én is megtenném!”

Mind tudjuk, hogy Cristiano Ronaldo mindig odafigyel a megfelelő edzésre, pihenésre és étkezésre. A futballisták mintapéldája lehet a portugál klasszis, erről viccelődött a Birmingham City csatára, Troy Deeney is – szinte bármit megtenne, amit a Manchester United támadója.

 

Deeney bármire képes lenne, amire C. Ronaldo (Fotó: AFP)


Cristiano Ronaldo parádés formában tért vissza a Manchester Unitedbe, a Newcastle United ellen két gólt szerzett a Premier League-ben, majd néhány nappal később a Young Boys elleni Bajnokok Ligája-csoportmeccsen is eredményes volt.

A portugál ász nem csupán a pályán van nagy hatással a többiekre, hanem azon kívül is. Az MU negyedik számú kapusa, Lee Grant a talkSPORT-nak mondta el, ha CR nem eszik desszertet, akkor a csapattársak sem nyúlnak hozzá.

„Péntek este egy hotelben voltunk, s általában ez az a nap, amikor egy kicsit csalni szoktunk az étellel. Szokott lenni almás crumble, puding, egy kis brownie, ilyesmi. Elmondom nektek, egy játékos sem nyúlt a desszertekhez” – mondta a veterán kapus.

„Az egyik játékos megkérdezte, hogy mi van Cristiano tányérján. Természetesen csak egészséges ételt lehetett rajta találni. Akkor esett le, miért is nem nyúl senki sem az egészségtelen ennivalóhoz” – tette hozzá Grant.

Az esetről értesült a rutinos angol csatár, Troy Deeney is, aki hozzá is szólt az történtekhez.

„Ha látnám, hogy Cristiano Ronaldo lócitromot eszik meccs előtt, én is megtenném.”

A 36 esztendős csatárt legközelebb vasárnap délután láthatjuk a Manchester Unitedben, Ole Gunnar Solskjaer együttese a remekül rajtoló West Ham Uniteddel találkozik az angol bajnokságban.


2021.10.25 19:40:47

Angol labdarúgás CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Azt tartják, igazán nagyot csak nagyon magasról lehet zuhanni. Az állítás a maga tényleges értelmében is igaz lehet – aki átélt ilyet, tanúskodhat –, átvitt értelemben pedig még inkább, hiszen van, akinek a kisszék magassága is szédítő. Nos, az MU járt már a legmagasabb platókon is, és a világ legtermészetesebb dolga, hogy mindig oda igyekezzen visszajutni.

2021.10.24 16:50:20

Angol labdarúgás D. Á.

Könnyen lehet, hogy Ole Gunnar Solskjaer utolsó meccsét láthattuk az MU kispadján.

2021.10.23 20:28:05

Angol labdarúgás BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Ennek következtében a Newcastle, a világ leggazdagabb futballklubja holnap még nem lesz egyben a legjobb is. Sőt, jövőre sem. Vagy talán soha. Tisztelt szurkolói ezért talán kissé korán ünnepeltek.

2021.10.03 16:59:58

Angol labdarúgás B. Á.

A manchesteri fölényt, de gólt nem hozó első játékrész után négyszer is betaláltak a szünet után.

2021.09.27 15:15:05

Angol labdarúgás NAGY ZSOLT

Jack Grealishnek minden lehetősége megvan rá, hogy a Manchester Cityvel trófeákat nyerjen.