Chelsea: a kapitány szerint egy liverpooli a szezon legjobbja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.11. 13:42
null
John Terry megmutatta szavazatait (Forrás: Instagram)
John Terry, a Chelsea csapatkapitánya is leadta voksát az Angol Profi Labdarúgók Szövetségének (PFA) szavazásán, amelyen a Premier League-szezon legjobbjaira lehet szavazni: az év játékosára, az év fiataljára és az év álomcsapatának tagjaira. A hátvéd az Instagramon mutatta meg szavazólapját.

 

Terry a legjobb játékosnak a Liverpool brazilját, Philippe Coutinhót választotta. Azért nem a Mourinho szerint egyértelmű győztes Eden Hazard-t, mert csapattársra a szabályok értelmében nem szavazhat. Courtinho neve némileg meglepetés, hiszen a brazil az őszi szezon nagy részében nem villogott, igazán kiemelkedő formába csak az elmúlt egy-két hónapban került, de azóta meccseket dönt el.

Kisebb meglepetés, hogy a legjobb fiatal mezőben Harry Kane neve tűnik fel. A Tottenham 21 éves támadója a gólkirályi címre is esélyes.

Terry az év csapatának kapujába David De Geát, a Manchester United spanyolját tette. A védelem egy kivétellel a Southamptonból érkezik, a középpályát a Liverpool uralja. A Manchester Cityt egyedüliként képviselő Sergio Agüero lett Harry Kane csatártársa.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik