Van Nistelrooy a maradó Ten Hag segítője lesz a Manchester Unitednél – sajtóhír

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2024.06.24. 16:54
Ruud van Nistelrooy visszatérhet Manchesterbe (Fotó: Getty Images, archív)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester Unitedhez visszatérhet a klub korábbi meghatározó játékosa, a 47 éves Ruud van Nistelrooy, aki a maradó Erik ten Hag segítője lehet a hírek szerint.

Az MU-val bajnoki címet nyerő (2002–2003), és a „vörös ördögökkel” összesen öt trófeát bezsebelő holland futball-legenda 2001 nyarán érkezett a PSV Eindhoventől, és öt éven át szolgálta a gárdát, aztán a Real Madridhoz szerződött.

Manchester United Legends v FC Barcelona Legends
Van Nistelrooy egy 2017-es gálamérkőzésen az MU mezében (Fotó: Getty Images, archív)

Ruud van Nistelrooy sorsa rövidesen eldől, ugyanis úgy tudni, a Bayern Münchenhez távozó Vincent Kompany utódjának őt akarja az angol másodosztályba kieső Burnley szakvezetése.

A holland legutóbb 2022 nyara és 2023 májusa között 50 mérkőzésen irányította a PSV-t, és ő maga kérte a távozását. Azóta nem volt csapata, és Hollandián kívül nem edzősködött, a PSV-nél volt, illetve kétszer a válogatottnál segítőként dolgozott.

Mint korábban írtuk, sokáig levegőben lógott Erik ten Hag menesztése a Manchester Unitednél, de úgy tudni, a holland edző nemcsak marad, hanem hosszabbítanak is vele, Van Nistelrooy lehetséges érkezése pedig ezekre az értesülésekre erősít rá.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik