Rémy a Chelsea-ben, Cerci az Atléticóban - ez történt az átigazolási piacon vasárnap

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.31. 08:54
Egy helyen a transzferhajrá vasárnapi történései. A hétfő éjfélig tartó átigazolási időszakról szóló híreinket élő hírfolyamunkban ide kattintva olvashatja el.

0.48 Ezzel egyelőre el is búcsúzunk, de csak néhány órára, hajnaltól tovább követjük a transzferhajrá eseményeit. Várjuk olvasóinkat is.0.48 Ezzel egyelőre el is búcsúzunk, de csak néhány órára, hajnaltól tovább követjük a transzferhajrá eseményeit. Várjuk olvasóinkat is.

0.44 De ami a magyar szurkolóknak még talán ennél is érdekesebb: a diósgyőri Nikházi Márk a Haladásba tart. »

0.40 Falcao-fejlemények: a Manchester Citynél mindenáron szeretnék megszerezni Radamel Falcaót, és nagy az aggodalom, hogy ez összejön-e. A hírek szerint már maga a milliárdos klubtulajdonos, Manszur sejk vette a kezébe az ügyet.

0.20 Gyanús. Paul Pogbát lefotózták ma este, amikor a lelátóról nézte végig a PSG mai bajnokiját. Vajon mit keresett a meccsen?

0.16 Lewis Holtby visszatérhet Németországba: a Tottenham német középpályása a Hamburgba tart.

23.48 Eddig „mindössze” 766 050 000 fontot költöttek el a Premier League-klubok új igazolásokra. Rekord.

23.40 Még nem alszanak a klubok. A Milan bejelentette, hogy megszerezte Marco van Ginkelt a Chelsea-től. A középpályás egy évre kölcsönbe érkezik Milánóba. Részletek itt»

Van Ginkel megérkezett a Milanhoz – egyes szurkolók azt hitték, Justin Biebert szerződtették
Van Ginkel megérkezett a Milanhoz – egyes szurkolók azt hitték, Justin Biebert szerződtették

23.03 Még nincs vége a napnak, de már most jelezzük: holnap sem fogunk unatkozni. Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere úgy fogalmazott, nagyon aktívak lesznek a piac utolsó napján. Már várjuk.

22.51 Nagy dobásra készül a Tottenham. 14 millió fontos ajánlatot plusz Andros Townsendet ajánlja fel a Southamptonnak a sérült csatáráért, Jay Rodriguezért.

22.42 Jegyezzék meg ezt az időpontot: 2014. augusztus 31., 22.32. Ebben a pillanatban tett hivatalos ajánlatot a Manchester United a Monacónak Radamel Falcaóért. Legalábbis a jól értesült olasz újságíró, Tancredi Palmeri szerint.

22.37 Végre egy magyar klubokkal kapcsolatos hír volt tehát, hogy Dudu Biton mégsem érkezik az Újpesthez, még ha sajnálatos is. Ha arra kíváncsi, eddig mennyire voltak aktívak az NB I-es klubok a transzferpiacon, tekintse meg táblázatunkat!

22.11 Csak emlegetni kellett Dudu Bitont és a Maribort. Az izraeli csatár ügynöksége bejelentette, hogy a támadó Újpest helyett a Maribornál jelentkezik edzésre. Pedig az újpestiek már hivatalosan is bejelentették, hogy aláírt. De hát ilyen az átigazolási időszak. Részletek itt»

Dudu Biton a lengyel Wislában kifejezetten jól futballozott (Fotó: Reuters)
Dudu Biton a lengyel Wislában kifejezetten jól futballozott (Fotó: Reuters)

21.56 Ha már az átigazolási hajrában egyelőre nem túl aktív magyar piacra eveztünk: Szlovéniában több riport is arról szól, hogy az Újpest által szerződtetett Dudu Biton a Mariborhoz igazol. Ráadásul izraeli forrásunk szerint pénteken még maga a játékos is ezt posztolta a Facebookon, és a támadó ügynöke, Dudu Dahan kiváló kapcsolatban van a Maribor vezetőivel. Bár Biton pénteken a Twitteren azt közölte, boldogan igazolt Újpestre, de kérdés, hogy nem vágyik-e inkább a BL-szereplő Mariborhoz.

21.45 A hajrában igazolhat a Fradi. Az ulloi129.hu beszámolója szerint egy spanyol és angol élvonalat is megjárt játékos jöhet a zöld-fehérekhez.

21.27 Az Atlético Madrid hivatalosan bejelentette Alessio Cerci szerződtetését. A Torino olasz támadója hároméves szerződést kötött a madridiakkal.

Cerci az Atléticóhoz igazolt
Cerci az Atléticóhoz igazolt

20.49 Micsoda szenzációs hír jelent meg néhány perce!? A Radio Monte-Carlo beszámolója szerint a Manchester United is felvette a kapcsolatot Radamel Falcao ügynökével. Úgy tűnik, a Monaco elengedi a támadót, már csak az a kérdés, hova.

20.09 Az Arsenal eladhatja spanyol U21-es válogatott védőjét. A legutóbbi idényt kölcsönben a Leicester Citynél töltő Ignasi Miquel nem fér be az „ágyúsok” első csapatába, és várhatóan a Norwich City játékosa lesz.

19.15 A Marca szerint eldőlt, hogy Javier Hernández a Real Madridhoz igazol kölcsönbe a Manchester Unitedtől. A madridi lap szerint már csak a játékossal kell megállapodniuk a blancóknak.

19.12 Falcao-saga, 173. rész: Álvaro Negredo azt erőlteti a Manchester Citynél, hogy engedjék el kölcsönbe a Valenciához. Ha ez megtörténik, akkor Falcao érkezhet az angolokhoz.

19.03 A Loic Rémyt a Chelsea-nek eladó QPR Andre Ayewet nézte ki magának: az angol klubnak a Marseille-jel kell megegyeznie a ghánai válogatott támadóról.

18.39 Téged választalak, Chicharito! Spanyol újságírók egybehangzóan állítják a Twitteren, hogy a Real Madrid Javier Hernándezt kölcsönveszi a Manchester Unitedtől a szezon végéig. Állítólag a két klub megegyezett egymással, már csak a játékos bérezését kell tisztázni.

18.38 A Liverpoolnál köthet ki a volt Barca-kapus. A Daily Star úgy tudja, Brendan Rodgers, a „vörösök” menedzsere szerződtetné a szabadon igazolható Víctor Valdést.

18.33 Brutálisan felpörgött a piac így vasárnap estére, de nem baj, ezért jött létre folyamatosan frissülő cikkünk. A Sky Sports értesülése szerint orvosira érkezik az Atléticóhoz Alessio Cerci, a Torino csatára. Bővebben itt»

18.30 Wenger nem adja Costa Rica-i csatárát. Az Arsenal francia menedzsere leszögezte, nem engedi el Joel Campbellt, annak ellenére, hogy számos klub érdeklődik iránta.

18.26 Nem volt könnyű meggyőzni Fernando Torrest. A Gazzetta dello Sport beszámolója szerint a két évre kölcsönbe a Milanhoz igazoló Chelsea-csatár ügynökével nyolc órán keresztül tárgyalt Adriano Galliani, a piros-feketék vezetője.

18.16 Petr Cech Párizsban? A Daily Mail szerint a Chelsea kapusa a PSG-hez igazolhat kölcsönbe.

18.13 A Dortmund visszavásárolta Kagava Sindzsit a Manchester Unitedtól jelentették be hivatalosan a Borussiánál.

18.10 A Napoli megszerezte a kiszemelt spanyol védekező középpályást. Az Espanyoltól érkező David López öt évre írt alá a nápolyiakhoz.

18.00 Az O Jogo beszámolója szerint a Manchester United megfigyelői is ott lesznek a mai lisszaboni derbin, hogy a Sporting védekező középpályását, William Carvalhót alaposabban szemügyre vegyék.

17.56 A DVSC-t az Európa-ligából kiejtő Young Boyshoz a francia válogatott Guillaume Hoarau érkezett kölcsönbe a Bordeaux-tól, míg a hírek szerint a svájciak 20 éves tehetsége, a szintén támadó Michael Frey a Lille-nél folytathatja a pályafutását.

17.37 És bejelentették. A Chelsea a hivatalos honlapján közölte, hogy megszerezte Loic Rémyt. Bővebben itt»

Loic Rémy aláírt a Chelsea-hez (Fotó: chelseafc.com)
Loic Rémy aláírt a Chelsea-hez (Fotó: chelseafc.com)

17.29 Kell egy csatár! Carlo Ancelotti, a Real Madrid szakvezetője jelezte Florentino Pérez klubelnök felé, szüksége van még egy középcsatárra. A Marca információi szerint Javier Hernández (Manchester Untied), Roberto Soldado (Tottenham) és Álvaro Negredo (Manchester City) is a jelöltek között van.

17.05 Közben egy nem átigazolási bréking-gyanús hír: román sajtóhírek szerint Bölöni László lesz a román válogatott szövetségi kapitánya, miután Victor Piturca lemond a posztjáról. Részletek itt»

16.59 A Galatasaray is csatárt igazol: a Napoli macedón támadója, Goran Pandev érkezik. Pandev BL-győztes játékos, az Inter keretének tagjaként jutott fel az európai klubfutball csúcsára.

16.56 Francia válogatott csatárt igazol a Chelsea. Bár a hivatalos bejelentés még nem történt meg, Loic Rémyről megjelentek a fotók az interneten, ahogy a londoniak mezével pózol. A legutóbbi idényt a Newcastle-nél töltő támadó a QPR-tól érkezik.

16.13 Az olasz La Gazzetta dello Sport úgy tudja, a Chelsea-ben (igen ritkán) futballozó holland Marco van Ginkel az AC Milanba szerződik. Van Ginkel befutását vasárnap estére várja a Milan. Valószínűleg kölcsönvételről lesz szó.

16.05 Söpröget a piacon a német Mainz: pont került az argentin Pablo De Blasis napok óta húzódó átigazolására, a támadó a görög Aszterasztól érkezik, három évre ír alá. De Blasis aktívan közreműködött a Mainz korai El-búcsújában, mivel Athénban ő is betalált a németeknek. Visszajön a Mainzba a Herthától Sami Allagui – egy év kölcsön, vételi opcióval.

15.47: Érik a hivatalos bejelentés! Az Inter argentin középpályása, Ricky Álvarez megérkezett a Sunderland edzőközpontjába, hogy véglegesítse az átigazolását. Mint arról már kora délután beszámoltunk, a 26 éves játékos kölcsönbe érkezik az angol élvonalbeli együtteshez.

15.36: Cerci az Atléticóba igazol? A Sky Sport Italia értesülései szerint az Arsenal által is csábított Alessio Cerci hétfőn orvosi vizsgálaton vesz részt az Atlético Madridnál. Úgy tűnik tehát, hogy a spanyol bajnok nyeri az olasz válogatott támadó játékjogáért folyó hajszát.

15.30: Nem eladó a francia válogatott támadó. Francia sajtóhírek szerint az Olympique Lyon visszautasította a Newcastle United Alexandre Lacazette-ért tett ajánlatát. A lyoni klub elnöke, Jean-Michel Aulas kategorikusan kijelentette, a 23 esztendős játékos nem eladó.

15.20: Kolumbiai középpályás a Valencia kívánságlistáján. A Marca értesülései szerint a Valencia élénken érdeklődik Fredy Guarín iránt. A dél-amerikai játékos állítólag kihagyja az Internazionale mai, Torino elleni bajnoki mérkőzését, mert jól haladnak az egyeztetések a két klub között.

15.02: Mi lesz velük? Nikolics Nemanja, Radó András, Varga József – Filipovics Vladan menedzser róluk, illetve rajtuk kívül további játékosok lehetséges jövőjéről, klubkereséséről is nyilatkozott a Nemzeti Sport Online-nak. Részleteket itt olvashat!

14.50: Több kiszemeltje is van Artner Tamásnak. A Haladás vezetőedzője középhátvédet, valamint védekező és támadó középpályást keres. A kiszemeltekről itt olvashat!

14.36: Úgy tűnik, hogy Kovácsik Ádám marad az olasz harmadosztályú Regginánál, és klubja nem adja kölcsön az átigazolási időszak hajrájában. A 23 éves magyar kapust a kezdőbe jelölte edzője a mai, Casertana elleni hazai mérkőzésen a bajnokság második fordulójában.

14.35: Negredo visszatérhet Spanyolországba? A Valencia a Manchester City jelenleg sérült spanyol játékosával, Álvaro Negredóval erősítené meg a támadósorát. A Turia-parti együttes a hírek szerint kölcsönvenné a Sevilla korábbi csatárát, az angol bajnok azonban végleges eladásban gondolkodik – már ha elengedi Negredót –, így a megegyezés egyelőre távolinak tűnik.

14.21: Német tehetséggel erősít a Bayern München. A bajorok 2.5 millió euróért szerződtetik a Borussia Mönchengladbach tizennyolc éves középpályását, Sinan Kurtot, aki 2018-ig szóló kontraktust köt a német bajnokkal. A futballista elmondta, egy álma válik valóra a müncheni szerződéssel.

14.17: Schürrle úton Berlinbe! A Chelsea középpályása Németország fővárosa felé vette az irányt – hogy csatlakozzon a német válogatotthoz...

14.14: A Hull az MU-ból erősítene. A Premier League-ben érdekelt Hull City menedzsere, Steve Bruce megerősítette, hogy megbeszéléseket folytatnak Tom Cleverley klubváltásáról a Manchester Uniteddel. A szakember elmondta, írásos ajánlatot tettek az angol középpályásért, de nem garantálja, hogy létrejön a megállapodás.

14.07: A válogatott védő Kaposváron folytatja. A Nemzeti Sport Online információi szerint az NB II-ben szereplő Kaposvár az Újpest és a Mezőkövesd korábbi hátvédjével erősített, aki már Hollandiában is megfordult. Hogy kiről van szó? Ide kattintva megtudhatja!

14.04: A holland játékos Belgium felé veheti az irányt. A Feyenoord 26 éves középpályása, Ruud Vormer még vasárnap aláírhat az FC Bruges-höz.

14.02: Az Ajax számára sem zárult még be az átigazolási ablak. Az amszterdami együttes vezteőedzője, Frank de Boer elmondta, hogy nem fiatal tehetséggel, hanem tapasztalt játékossal szeretnék pótolni a Manchester Unitedhez távozó Daley Blindet.

13.58: Welbeck a Tottenhamben? Friss angol sajtóhírek szerint a Tottenham és a Manchester United az utolsó simításokat végzi Danny Welbeck klubváltása kapcsán. Az angol válogatott támadó egy idényre kölcsönbe kerülhet a londoni együtteshez.

13.55: A Galatasaray és a Málaga ismét üzletelt. A spanyol klub egymillió euróért ismét kölcsönvette Nordin Amrabatot, aki már a legutóbbi szezonban is az andalúziai együttest erősítette. A 27 esztendős támadó végleges megvásárlására a jövő nyáron 3.5 millió euró ellenében opciós joga lesz a Málagának.

13.50: Ghánai válogatott támadót vehet a Swansea. Angliából származó sajtóértesülések szerint a Swansea hamarosan szerződteti André Ayewet, az Olympique Marseille ghánai válogatott támadóját, szélsőjét, aki 166 meccsen 49 gólt szerzett a francia klub színeiben.

13.46: Francia középpályást szerződtethet a Spurs. A hírek szerint a Tottenhamben folytatja a pályafutását Benjamin Stambouli, a Montpellier 24 éves védekező középpályása. A megegyezést a franciák már korábban bejelentették a Twitteren, de az angol klub közleménye egyelőre várat magára.

13.39: Ötmillió euró a 19 éves védőért? Brazil sajtóhírek szerint az Olympique Lyon ötmillió eurós ajánlatot tett a Botafogo egyszeres brazil válogatott középhátvédjéért, Dóriáért, akit a Benfica, a Monaco és a Porto is szívesen látna a soraiban.

13.33: Még mindig függőben Kádár ügye. Tomiszlav Szivics, a DVTK vezetőedzője a kezdőcsapatban számol a magyar válogatott védővel, de a játékos jövője továbbra is képlékeny.

13.28: Nagy tervekkel várja az átigazolási hajrát a Sunderland. Az angol klub tárgyalásokat folytat a középpályás Ricky Álvarez (Inter) mellett két védő, Virgil van Dijk (Celtic), illetve Toby Alderweireld (Atlético Madrid) megszerzése ügyében. Gus Poyet menedzser szintén szívesen látná a keretben Micah Richardsot, a válogatott védő egy évre kölcsönbe érkezhet a Manchester Citytől, ahol létszámfölöttivé vált.

13.26: Azonos célpont az MU-nál és a Poolnál. A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint az átigazolási időszak hétfői zárásáig a Manchester United és a Liverpool is lépéseket tehet Sergio Romero, a Sampdoria kapusának megszerzése érdekében.

13.15: Az Interből a Premier League-be? A Sky Sports úgy tudja, hogy a Sunderland még vasárnap bejelenti az Internazionale argentin középpályásának, Ricky Álvareznek a kölcsönvételét.

13.09: Az egyik csatár marad, a másik nem jön? A portugál O Jogo értesülései szerint Joel Campbell arra kérte Arsene Wengert, az Arsenal menedzserét, hogy az állandó játéklehetőség reményében erre a szezonra adja kölcsön a Benficának, a francia szakember azonban hallani sem akar a Costa Rica-i játékos távozásáról. Mindeközben az angol sajtó arról ír, hogy az „ágyúsok” kiszálltak a Loic Rémyért folyó versenyfutásból – a francia támadó egyre közelebb a Chelsea-hez.

13.05: Így áll az NB II jelenlegaz átigazolási időszak történései csapatonkénti bontásban ide kattintva érhetők el.

12.52: Stieber Zoltán riválist kap. Itt is már csak az orvosi van hátra. Ahogy arról már írtunk, a 19 éves amerikai válogatott középpályás, Julian Green egy évre a Hamburghoz kerül kölcsönbe, ha megfelel a hétfői vizsgálatokon A szélső a nyári vb-n két perccel a beállása után után bevette a belgák hálóját. Green posztját tekintve riválisa lehet a nyáron igazolt magyar válogatott középpályásnak, Stieber Zoltánnak.

12.33: Újabb mozgás a Duchatelet-hálózatban. A gaboni születésű Frédéric Bulot egy évre kölcsönbe az angol Charltonhoz kerül a belga Standard Liege-től. A 23 éves középpályás tagja a gaboni válogatott keretének.

12.19: Rutinos francia válogatott középpályás érkezik a QPR-hoz. Harry Redknapp menedzser bejelentette, hogy Lassana Diarra átesett az orvosin, és szerződtetik az orosz Lokomotiv Moszkva futballistáját. A 29 éves, korábban a Real Madridban is futballozó francia iránt a Napoli is élénken érdeklődött.

12.11: És akkor nézzük az elhúzódó Falcao-históriát. Tegnap este Radamel Falcao Twitterre kitett bejegyzéséről, majd a kolumbiai magyarázkodásáról szóltak a hírek, olasz sajtóértesülések szerint azonban az ügy ennél sokkal konkrétabb, de bonyolultabb is egyben. Hiába egyezett meg a Monaco és a Real Madrid csütörtökön – ráadásul a csatár is évek óta a királyiakhoz vágyik –, szombaton befutott a franciák számára sokkal szimpatikusabb ajánlat a Manchester Citytől...

12.09: BL vagy PL? Ez volt a nagy kérdés Alex Song számára. Ahogy arról tegnap beszámoltunk, a kameruni válogatott védő a Barcelonától végül a West Hamhez került egy évre kölcsönbe. A futballista az aláírás után elmondta, hatalmas dilemma volt számára a döntés, hiszen több BL-szereplő csapattól is kapott ajánlatot. Végül Song a Premier League-et választotta a Bajnokok Ligája helyett.

12.06: Egy érdekesség, azaz inkább némiképp meglepő információ. A Lille korábban a Chelsea-t is megjárt támadója, Salomon Kalou a Herthában folytatja pályafutását. A német sajtó szerint 3.5 millió euró volt a vételár, és a 29 éves elefántcsontparti csatár hároméves szerződést ír alá.

12.04: Kameruni középpályással erősített a Standard Liege. A 28 éves Eyong Enoh (Antalyaspor) kétéves szerződést kötött a belga klubbal.

12.02: Bent marad. Bár több érdeklődő is volt a Premier League-ből az angol válogatott Darren Bent iránt, a 30 éves támadó nem vált csapatot a nyáron, marad az Aston Villánál.

11.57: Közel az Arsenalhoz az olasz Giroud-helyettes? Az angol sajtóban lassan már óránként megjelenik egy név (Loic Rémy, Nikola Zsigics), akivel az Arsenal pótolhatja sérült francia csatárát, Olivier Giroud-t. Az egyik lehetséges jelölt az olasz Alessio Cerci. A hírek szerint azért nem került be a Torino Inter elleni bajnoki keretébe, mert a londoniakhoz tart és közel a megegyezés a klubok között. Az olasz csapat elnöke, Urbano Cairo a felvetésre úgy reagált, ez is egy opció a sok közül...

11.31: Adorján Krisztián nevét, 40-es számmal egyelőre ott találhatjuk a Liverpool első keretében a „vörösök” hivatalos honlapján, de még kérdéses, hol folytatja. A holland Groningentől kölcsönből visszatérő játékos korábban úgy nyilatkozott az NSO-nak, hogy mivel még egy év hátravan a szerződéséből, így egy újabb kölcsönadás jöhet szóba, de azóta már szerepelt a Liverpool U21-es csapatában.

11.04: Magyar játékos kerül külföldre! A rangado.hu értesülései szerint a szombathelyi Illés Akadémia 15 éves növendéke, Németh Dominik Bécsben folytatja, a Rapid Wien akadémiájára került. A remek felépítésű, 184 centiméter magas, 70 kilós játékosnak nagyon jó a szakmai megítélése odakint.

10.55: A kispestiek egyik kiszemeltje, Fabiano Santacroce szinte biztosan nem lesz a Honvéd játékosa.

10.49: Így áll az NB I jelenlegaz átigazolási időszak történései csapatonkénti bontásban ide kattintva érhetők el.

10.34: Nem nagyon játszik a Newcastle-ben Hatem Ben Arfa, így elképzelhető, hogy távozik az átigazolási időszak utolsó két napjában. A Chronicle úgy tudja, a francia válogatott támadó a török Besiktas érdeklődését már visszautasította.

10.30: Közben egy pletyka Manchesterből. A Daily Star értesülései szerint már csak a papírmunka van hátra, és Nigel de Jong (AC Milan) a United játékosa lesz. A nyakunkat nem tennénk erre, de majd meglátjuk...

10.22: A reggeli pörgés alábbhagyott, foglaljuk össze a transzferhajrá várhatóan legérdekesebb magyar vonatkozású témáit! Annyit mindenképp érdemes tudni elöljáróban, hogy a szerződéssel rendelkező játékosok az átigazolási időszakon belül válthatnak csapatot, a szerződés nélküliek viszont bármikor aláírhatnak egy gárdához.

Radó András: A szombathelyi támadó esetében nagyon szorít a szeptember 1-i határidő. A Haladás nyáron már a Ferencváros és a Videoton ajánlatait is visszautasította. Kérdés, érkezik-e újabb megkeresés, és ha igen, és azt el is fogadják, akkor időben végezni tudnak-e a szükséges papírmunkával. Szombathelyen ugyanis három tulajdonosa is van a klubnak, akiknek dönteniük kell az ajánlatokról, köztük a városi önkormányzat – a magyarországi hivatali ügymenetet ismerve nem lesz egyszerű menet, ha egyáltalán jön ajánlat.

Kádár Tamás: A lengyel Wisla Kraków jelentkezett be a védőért a DVTK-nál, de úgy tűnik, a klubnak nem lenne elég pénze a játékos fizetésére. Menedzserei szerint más kérői is vannak.

Koman Vladimir, Németh Krisztián: Egyiküket sem köti az átigazolási határidő, hiszen már szakítottak korábbi klubjukkal, szabadon igazolhatók, így szeptember 1. után is válthatnak. Mindketten az MTK-nál edzenek, de külföldi folytatásban gondolkodnak. Ha ez nem jön össze, Komant szívesen látnák Diósgyőrben, Némethnek pedig az MTK tett már ajánlatot.

Hajnal Tamás: A válogatott középpályás a héten közös megegyezéssel megszüntette a szerződését a német másodosztályú Ingolstadtnál. Ő is szabadon igazolható.

Az NB I-ből esetleg külföldre igazolhat még hétfő estig Guzmics Richárd (lejárt a szerződése a Haladással, így szabadon igazolható), Vécsei Bálint (Honvéd) és Nikolics Nemanja (Videoton).

Több olyan volt válogatott, illetve korábban légiósként futballozó játékos is van még, aki szabadon igazolható és jelenleg csapatot keres: Bodor Boldizsár, Laczkó Zsolt, Sváb Dániel, Vadócz Krisztián.

Három fiatal labdarúgónk, Adorján Krisztián (Liverpool), Kovácsik Ádám (Reggina) és Novothny Soma (Napoli) pedig minden bizonnyal kölcsönbe kerül alacsonyabb osztályú klubokhoz..

10.10: Hogy pontosan hol és mikor zár az átigazolási piac? Körképünkben minden megtalálható. Amit még érdemes tudni, hogy Oroszországban és Törökországban tovább nyitva tartják az „ablakot”, a két országban csak szeptember 6-án zárnak. Ez a magyar futballisták esetében is érdekes lehet.

9.55: Közben egy érdekesség a Manchester United háza tájáról. Továbbra sem kapta meg munkavállalási engedélyét a nyáron igazolt Marcos Rojo, és az is kérdéses, hogy egyáltalán megadják-e neki. A háttérben egy rendőrségi ügy lehet, az argentin játékos kálváriájáról ide kattintva olvashat!

9.50: Itthon egyelőre nagy a csend, az egyik legérdekesebbnek Kádár Tamás ügye ígérkezik. A DVTK válogatott védője iránt Lengyelországból mutatkozott kereslet, a Wisla Kraków és a Lech Poznan érdeklődéséről is lehetett hallani. A Nemzeti Sport Online megtudta, hogy Kádár bérére aligha lesz pénze a Wislának, a Lech pedig nem akar már védőt igazolni a nyáron.

9.41: Korábban írtunk róla, hogy a görög válogatott védő, José Holebasz az Olympiakosztól az AS Romához kerül. Az ügylet immár hivatalos, Holebasz 2017-ig írt alá, és Kosztasz Manolasz után ő az olasz együttes második görög védő szerzeménye ezen a nyáron.

9.30: Nem jött be az angliai kaland a görög válogatott csatárnak, Kosztasz Mitroglunak. A 26 éves futballista a télen szerződött a Fulhamhez az Olympiakosztól, ám alig kapott lehetőséget (három bajnoki), így egy évre kölcsönbe kerül korábbi csapatához.

9.22: Erős a francia vonal ma reggel. A francia sportnapilap, a L’Équipe úgy tudja, hogy a két klub megegyezése után a PSG fiatal középpályása, Adrien Rabiot is elfogadta az AS Roma feltételeit, és az olasz fővárosba költözik. A párizsiak 15 millió eurót kaphatnak a tehetségért.

9.11: Újabb kérője akadt Loic Rémynek. Tegnap már szinte bizonyos volt, hogy a francia csatár a Chelsea-ben folytatja, ám közben bejelentkezett érte az Arsenal is. Az ágyúsok a hosszú időre harcképtelenné vált Olivier Giroud-t pótolnák vele.

9.06: Visszatér korábbi csapatához, a Borussia Dortmundhoz a japán Kagava Sindzsi. A Manchester Unitednél létszám fölöttivé vált támadó középpályás négyéves szerződést írt alá a BVB-vel.

8.58: Görög sajtóértesülések szerint Németh Krisztián lekerült a Panathinaikosz listájáról, a válogatott támadó vélhetően nem lesz az athéni klub játékosa. Korábban a SportsDay hozta hírbe Némethet a Panával.

8.55: Kezdjünk egy hazai sztorival: újabb játékos érkezhet a Haladáshoz Tommaso Rocchi után. Hogy pontosan ki is Gianmarco Falasca, és milyen esély van arra, hogy Szombathelyen folytassa, az ide kattintva kiderül.

Jó reggelt kívánunk kedves olvasóinknak! Itt a transzferhajrá, élőben, egyenesben – a Nemzeti Sport Online-on!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik