Torino: az Arsenal 19 millió euróért elviheti Cercit

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.30. 09:56
Az Arsenal 19 millió euró körüli összegért (16 millió angol font) hozzájuthat Arsene Wenger olasz kiszemeltjéhez, Alessio Cercihez, miután a játékos közölte klubja vezetőivel, hogy szíve szerint váltana. Mivel megfelelő ajánlat esetén a Torino nem gördít akadályt a távozása elé, a londoniakon a sor, hogy bevállalják a támadó kivásárlási árát.

 

„Cerci távozása még most is elképzelhető, nem zárult le az átigazolási szezon. Szeretném, ha velünk maradna, de majd meglátjuk, mi történik. Ő már közölte a szándékát, hogy elhagyna minket, így amennyiben mindenki számára megfelelő ajánlat érkezik, távozhat" – mondta sokat sejtetően Urbano Cairo torinói klubelnök, aki a konkrét kérőkkel (Milan, Arsenal) kapcsolatban már nem pontosított.

Wengernek Olivier Giroud súlyos sérülése és három-négy hónapos kihagyása miatt kell sürgősen rutinos csatár után néznie, a 27 éves olasz támadó pedig már korábban a kiszemeltjei között szerepelt. Első ajánlatukon a szükség miatt most emelni kényszerülnek, de ez aligha lehet akadálya a transzfernek, bár angol sajtóhírek szerint azért a londoniak is több vasat – Edinson Cavani (PSG), Danny Welbeck (MU), Radamel Falcao (AS Monaco) – tartanak a tűzben.

Az pedig sürgeti a lezárást, hogy a Milan mellett még olyan potenciális érdeklődők is vannak (voltak?) ezen a nyáron Cerci iránt – a lombardok 12 millió eurós ajánlatát már visszautasították a torinóiak –, mint az Atlético Madrid, az Everton, a Chelsea és a Tottenham.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik