Haladás: ismét hírbe hozták a csapatot a Lazio-játékossal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.31. 06:59
Másfél hete olasz sajtóhírek alapján egyszer már beszámoltunk róla, hogy a Haladásban folytathatja a pályafutását a Lazio 21 éves középpályása, Gianmarco Falasca. A vasi klubnál akkor annyit közöltek, hogy újabb olasz várhatóan nem érkezik, ám egy itáliai honlapon ismét terítékre került a játékos lehetséges magyarországi szerződése.

A lalaziosiamonoi.it beszámolója szerint továbbra is kérdéses, hogy hol folytatja a pályafutását a Lazio 21 éves futballistája, Gianmarco Falasca, aki az előző szezont a negyedosztályú AC Cuenóban töltötte.

A középpályást korábban szóba hozták a Sienával, de végül nem született egyezség, és az olasz sajtóban már az is megjelent, hogy Magyarországra, a háromszoros válogatott Tommaso Rocchihoz hasonlóan a Haladáshoz szerződhet.

A Nemzeti Sport Online kérdésére Tóth Miklós ügyvezető akkor úgy nyilatkozott, nem várható újabb olasz lavbdarúgó érkezése. A Haladás azonban nem szerepel jól a bajnokságban (a 13. helyen áll), vagyis elkél az erősítés, a lalaziosiamonoi.it szerint pedig továbbra is képben van Falascával kapcsolatban a szombathelyi klub, sőt szóban már meg is állapodtak a felek.

A honlap szerint annak is megvan az esélye, hogy a középpályás fél évig sehol nem futballozik majd, ha nem szerződik a Haladáshoz, ugyanis hétfőn lejár az átigazolási határidő, a Laziónál pedig biztosan nem számolnak vele.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL
Érkezők: Gaál Bálint (Sopron), Hanzl Máté (Ajka – kölcsönből vissza), Katona Máté (Sopron), Nagy Olivér (Paks), Tommaso Rocchi (olasz, szabadon igazolható, legutóbb Padova – Olaszország), Skriba Máté (Ajka – kölcsönből vissza), Varga Gábor (Sopron), Városi Viktor (PMFC), Zamostny Balázs (Újpest – kölcsönbe). Profi szerződést kaptak: Angyal Zsolt, Gyurján Márton, Jancsó András, Rácz Barnabás, Tihanyi Olivér és Tóth Martin
Távozott/távozhat: Beliczky Gergő (Gyirmót FC Győr – kölcsön után végleg), Bosnjak Predrag(Ferencváros), Guzmics Richárd (?), Halmai Ramon (MTK), Hanzl Máté (Mezőkövesd), Hrepka Ádám (MTK), Kalász Milán (Ajka?), Nagy I Gábor (Újpest), Simon Ádám (Palermo – Olaszország, kölcsönből vissza, majd Videoton), Tóth Péter (Pinkafeld – Ausztria)
Kiszemeltek: Gianmarco Falasca (Lazio), Andrij Jefremov (ukrán, legutóbb Dinamo Kijev – Ukrajna), Kamil Kopúnek (szlovák, Ravan Baki – Azerbajdzsán)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik