Románia: Bölöni egy hét múlva válthatja a kapitány Piturcát?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.31. 17:13
null
Bölöni lehet a románok szövetségi kapitánya (Fotó: Action Images – archív)
Román sajtóhírek szerint Victor Piturca egy héten belül távozik a román labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztjáról, és Bölöni László lesz az utóda. A marosvásárhelyi szakember a Nemzeti Sport megkeresésére nem erősítette meg a híreket, és értesüléseink szerint nem tárgyal a románokkal.

 

A Gazeta Sporturilor román sportnapilap beszámolója szerint Piturca már csak a szeptember 7-i Görögország–Románia Európa-bajnoki selejtezőn ül majd a kispadon, utána azonnali hatállyal lemond, ugyanis a román DIGI Sport beszámolója szerint a szaúdi al-Ittihadnál folytatja mesés fizetésért cserébe.

A szakember már tájékoztatta is a döntéséről a szövetséget, amely azonnal megkezdte Piturca utódjának keresését, és az elnök, Razvan Burleanu Bölönit kérte fel.

A Katarban dolgozó marosvásárhelyi edző a romániai hírek szerint igent mondott, ám a Nemzeti Sport megkeresésére nem erősítette meg a kinevezéséről szóló beszámolókat.

Mint ismert, Románia azonos Európa-bajnoki selejtezőcsoportban szerepel a magyar válogatottal. A két országon kívül még Görögország, Finnország, Észak-Írország és Feröer került az F-csoportba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik