Végh búcsút int a Vasasnak - a legfrissebb hazai átigazolási hírek

Vágólapra másolva!
2011.07.04. 16:17
null
Végh Zoltán búcsút int, nem védi többet a Vasas kapuját (Fotó: Mirkó István, archív)
Címkék
Július 15-én rajtol a labdarúgó NB I 2011–2012-es szezonja. Az első forduló közeledtével egyre több hazai átigazolásról számolunk be naponta, a könnyebb követhetőség érdekében a csapatonkénti bontás mellett ezentúl napi bontásban is összegyűjtjük a történéseket. A piaci helyzet egyre fokozódik – kövesse velünk a legfrissebb magyar vonatkozású átigazolási híreket!

 

A MÚLT HETI ÁTIGAZOLÁSOKAT ITT TEKINTHETI MEG.

JÚLIUS 20.

Tárgyal
Tárgyal

 

A labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas tárgyal két, szabadon igazolható középpályással: a Videotontól távozó Farkas Balázzsal és az Újpestet elhagyó Simek Péterrel. Részletek»

 

JÚLIUS 19.

Tárgyal
Tárgyal

 

Krisztijan Krsztovics személyében egy 22 éves, többszörös U21-es válogatott montenegrói középpályást tesztel a Pécsi MFC. Részletek»



JÚLIUS 18.

Tárgyal
Tárgyal

A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest hivatalos honlapján tette közzé, hogy ma délután tesztelésre érkezett a csapathoz a bosnyák Bojan Mihailovic. Részletek»

 

 

JÚLIUS 16.

Távozott
Távozott

Az NB I meccsrekordere, az 569 találkozón pályára lépő Végh Zoltán biztosan távozik a Vasastól. A klubvezetők ugyanakkor tárgyalnak a Videoton támadó középpályása, Ponczók Csaba szerződtetéséről. Részletek»

Kölcsön
Kölcsön

 

Az MVM Paks labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy ifjabb Haraszti Zsolt kölcsönben Siófokon folytatja pályafutását. Részletek»

 

JÚLIUS 15.

Érkezett
Érkezett

A Kaposvár szurkolói ankétján Sisa Tibor vezetőedző részletesen bemutatta az újonnan szerződtetett hét futballistát, akik közül a középhátvéd Petar Mudresa neve csenghet újdonságként: a futballista a szerbiai Hajduk Kulától érkezett. Részletek»

 

LÉGIÓSOK

Távozott
Távozott

Vida Krisztofer, a Honvéd-MFA U16-os bajnoka és gólkirálya a 2010-ben holland bajnoki címet szerző Twentében folytatja a pályafutását. Vida még a héten csatlakozik új csapatához – tudósít a Bp. Honvéd hivatalos honlapja. Részletek»

Tárgyal
Tárgyal

 

Olasz sajtóhírek szerint az olasz harmadosztályú Foggiánál a következő szezonban is szívesen látnák a Brescia játékosát Varga Rolandot, aki iránt azonban egy másik harmadosztályú klub, a Como is érdeklődik. Részletek»

 

Tárgyal
Tárgyal

Korábban már beszámoltunk róla, hogy Tóth Balázs iránt érdeklődik a Babos Gábort is foglalkoztató NEC Nijmegen. A belga bajnok Genk középpályása azonban még nem döntötte el, hogy elfogadja-e a holland csapat ajánlatát. Részletek»

 

JÚLIUS 14.

NB I

Érkezett
Érkezett

A ZTE elnöke, Nagy Ferenc múlt héten elsőként a Nemzeti Sport Online-nak beszélt arról, hogy visszatérhet a csapathoz a gaboni válogatott Roguy Meyé. A támadó információink szerint ma négyéves szerződést kötött a zalaiakkal, de a játékengedélyére még várni kell. Részletek»

 

Érkezett
Érkezett

A Vasas labdarúgócsapata holnap a Debrecen otthonában lép pályára az NB I idénynyitó mérkőzésén. A piros-kékeknél felgyorsultak az események a meccs előtti napon. Honma Kazuo aláírta szerződését, Marko Simic még hiányzó papírjai megérkeztek Horvátországból, és a legutóbb Nyíregyházán szereplő, háromszoros kameruni válogatott hátvéd, Makadji Boukar ügyében is megegyeztek az átadó klubbal. Részletek»

Kölcsön
Kölcsön

 

Az élvonalbeli PMFC hivatalos honlapján jelentette be, hogy a grúz Irakli Kvekveskiri egy évre a másodosztályú Szigetszentmiklóshoz került kölcsönbe. Részletek»

 

Kölcsön
Kölcsön

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a labdarúgó NB I-ben újonc Pécsi MFC több játékosa kölcsönbe az NB II-es Kozármislenyhez kerülhet. A pécsiek végül öt futballista kölcsönadásáról egyeztek meg a mislenyiekkel. Részletek»

Tárgyal
Tárgyal

 

A magyar bajnokságból szerződtetne csatárt a magyar válogatott egykori szövetségi kapitánya, Erwin Koeman, aki új klubja, az Utrecht edzőjeként Prince Rajcomart, a Zalaegerszeg holland csatárát nézte ki. Részletek»

 

 

JÚLIUS 13.

NB I

Tárgyal
Tárgyal
Tárgyal
Tárgyal
Tárgyal
Tárgyal

A Ferencvárosnál Kubatov Gábor klubelnök a Facebookon elmondta, Tímár Krisztián biztosan nem lesz a zöld-fehéreké, míg Alisonnak még nincs szerződése. Zsivoczky Norbert továbbra is a csapattal edz, Somáliával már megtörtént a megegyezés, de még folyamatban van a papírmunka, és egyelőre Milos Vidovics szerződtetésére is várni kell. Részletek»

Szima Gábor, a Debreceni VSC elnöke klubja honlapjának elmondta: az átigazolási időszak végéig még érkezők és távozók is lehetnek a Lokinál. A vezető úgy nyilatkozott, hogy a 31 fős bő keret miatt lesz olyan is, akit kölcsönadnak és olyan is, akinek értékesítik a játékjogát. Részletek»



Pápára
NB III-as labdarúgó érkezett tesztelésre a Balatonfüredtől Boromissza Dániel személyében. Részletek»

 

NB II

Érkezett
Érkezett
Érkezett
Érkezett
Érkezett
Érkezett


A Győri ETO FC II vezetőedzője, Klement István a mai sajtótájékoztatón elmondta, hogy hat játékos érkezett, négy távozott a győri klub második csapatából, miközben a szakmai stáb három játékost is tesztel. Részletek»

 

A diósgyőri nevelésű Lipusz Norbert Mezőkövesden folytatja pályafutását. A klubtól ugyanakkor távozhat Szabó Viktor, aki a BKV Előrénél szerepel próbajátékon. Részletek»



A labdarúgó NB II Nyugati csoportjának rajtjára készülő Szigetszentmiklós szerződtette Kozma Tamást, aki a legutóbbi idényben a Budaörsi SC kapuját védte – adta hírül az SZTK hivatalos honlapja. Részletek»

 


JÚLIUS 12.

Érkezett
Érkezett
Érkezett
Érkezett


Az Újpest hároméves megállapodást kötött a montenegrói válogatott Darko Markoviccsal – jelentette be a lila-fehérek hivatalos honlapja. A negyedik kerületiek 21 éves csatára, Széki Attila pedig hosszabbított a klubbal és felkerült az első csapathoz. Részletek»

 

Két újabb játékossal erősítette meg a keretét a BFC Siófok NB I-es labdarúgócsapata. A Balaton-parti gárda egyéves szerződést kötött a Pápáról távozó Bali Péterrel, valamint egy évre kölcsönvette a Videotontól a 22 éves Fejes Andrást. Részletek»

 

Kölcsön
Kölcsön


A Diósgyőr hivatalos honlapján jelentette be, hogy egy évre kölcsönvette Takács Pétert a Pápától, aki Miskolcon nevelkedett, és tagja volt az U20-as világbajnokságon bronzérmet nyert magyar csapatnak. Részletek»

 

Érkezett
Érkezett


A labdarúgó NB I-ben szereplő Siófok szakmai igazgatója, Horváth Károly elmondta, szerződést kötöttek a csapat korábbi játékosával, Sowunmi Thomasszal és a legutóbb Ausztriában futballozó Horváth Bencével is. Részletek»

 

JÚLIUS 11.

Kölcsön
Kölcsön


Az Újpest FC
és a Debreceni VSC labdarúgócsapatok vezetői hétfőn megállapodtak Balajti Ádám ismételt kölcsönadásáról, számolt be róla az ujpestfc.hu. A megegyezés szerint a játékos a 2011-2012-es szezonban is kölcsönben futballozik a Megyeri úton, ezt Bartha Csaba, az Újpest FC ügyvezető igazgatója jelentette be hivatalosan. Részletek»

Távozott
Távozott
Tárgyal
Tárgyal
Távozott
Távozott
Kölcsön
Kölcsön


A debreceniek kölcsönadásokkal „vékonyították” keretüket: a kameruni csatár, Etogo Essama az albán FK Tiranához került egy évre, míg Huszák Tamás és Éles Szilárd Siófokon folytatja, előbbi egy, utóbbi két évig. Részletek»

 

A Pécsi MFC vezetőedzője, Mészáros Ferenc a hajrapecs.hu-nak nyilatkozva elárulta, hogy Samuel Ato, Egejuru Godslove és Eszlátyi István is a Kozármisleny futballistája lehet, ha a klubok meg tudnak egyezni egymással. Részletek»



Kapusok szabad státuszban: a Haladás közös megegyezéssel szerződést bontott a télen Ciprusról szerződtetett Totka Dániellel, a Honvéd pedig szintén ilyen módon búcsúzott el fiatal kapusától, Kunsági Rolandtól. Részletek»

 

A Lombard Pápa labdarúgócsapata megállapodott a Győri ETO vezetőivel az elmúlt napokban tesztelt két grúz játékos, a 22 éves védő, Lasa Totadze és a 23 esztendős középpályás, Giorgi Ganugrava kölcsönvételéről. Részletek»

 

Tárgyal
Tárgyal

A Siófok labdarúgócsapatának szakmai igazgatója, Horváth Károly a Nemzeti Sport Online kérdésére elmondta, a korábbi próbajátékosok közül a ferencvárosi Mester Tamásnak van még esélye arra, hogy szerződést kapjon, de érkezhetnek újabb próbázók, ugyanis hétvégéig még nyolc futballistát szeretnének szerződtetni. Tárgyalnak a legutóbb Siófokon játszó, de már a Vasasnál edző Honma Kazuóval is. Horváth Károly szakmai igazgató megfogalmazása szerint még „licitálnak a csatárra”. Részletek»

 

LÉGIÓSOK

Tárgyal
Tárgyal


Belga lapértesülések szerint a helyi másodosztályban szereplő Charleroi labdarúgócsapatában folytathatja pályafutását Venczel Balázs, a legutóbb az élvonalbeli Lombard Pápában szereplő 25 éves védő. Részletek»

 

A MÚLT HETI ÁTIGAZOLÁSOKAT ITT TEKINTHETI MEG.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik